Η νέα τάση στα εσώρουχα έρχεται από την Ιαπωνία -Σχεδόν ανύπαρκτα (φωτο)

88

Είναι γεγονός ότι κάθε νέα σεζόν, ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορες άνοστες, κιτς και κάποιες φορές γουστόζικες τάσεις (σπάνια).

Είτε ξεκινούν από την Αμερική, είτε από τη Βρετανία, ή άλλες φορές από την Κίνα και την Ιαπωνία, δεν περνούν σχεδόν πτέ παρατήρητες.

Ας θυμηθούμε μερικές: Tα φουσκωμένα χείλη, λίγο μετά την επέμβαση της Κάιλι Τζένερ, το thigh gap, το παντελόνι με φερμουάρ στα οπίσθια και δεκάδες άλλα trend που θα τα αναλύσουμε σε κάπιο άλλο άρθρο.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τη νέα τάση στα εσώρουχα που έρχεται από την Ιαπωνία. Οι Ιάπωνες, που είναι πολύ φίλοι μας αποφάσισαν ότι βαρέθηκαν το κλασικό σλιπάκι και σουτιέν και πήραν στυλό και χαρτί για να σχεδιάσουν κάτι νέο και δραματικά μικρό.

Το σούπερ χαμηλοκάβαλο εσώρουχο.  Τα εσώρουχα που έχουν κατακλύσει τους δρόμους της Ιαπωνίας και καλύπτουν μόλις τα ευαίσθητα σημεία σας με ελάχιστα εκατοστά υφάσματος.

Jam Press
Jam Press

Ειλικρινά, πόσο άνετο μπορεί να είναι αυτό το εσώρουχο;

Ενα τέτοιο εσώρουχο, χρειάζεται φυσικά τον ιδανικό συνδυασμό και αυτός δεν είναι άλλος από το εξίσου μικροσκοπικό σουτιέν, που όπως βλέπετε δεν προσφέρει καμία στήριξη.

Εμείς, τα δείξαμε. Τώρα αν εσείς επιλέξετε να τα δοκιμάσετε, είναι δικό σας θέμα.

Πηγή: bovary.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here