Η Οptima bank (Όμιλος ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ) Συνεχίζει την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της…και στην Κόρινθο

93

Οptima bank: Συνεχίζει την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της με έξι νέα καταστήματα

  • Έξι νέα καταστήματα
  • Μέσα σε λίγους μήνες η τράπεζα “μετρά” ένα σύγχρονο δίκτυο 14 καταστημάτων

Συνεπής απέναντι στο πλάνο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων της και παρά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού που ανέστειλε τις επενδυτικές πρωτοβουλίες χιλιάδων επιχειρήσεων, η Optima bank παραμένει προσηλωμένη στον επιχειρησιακό της σχεδιασμό. Λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, θα έχει ολοκληρώσει το άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων μέχρι τα μέσα Μαΐου. Το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά άνοιξε τις πόρτες του 27 Απριλίου και είναι το πρώτο εκτός Αθηνών. Νέα καταστήματα άνοιξαν επίσης σε Αθήνα – Πανεπιστημίου, Χαλάνδρι και Νίκαια. Στις 11 Μαΐου θα ανοίξουν ακόμα δύο, σε Άνω Πατήσια και το δεύτερο εκτός Αθηνών στην Κόρινθο.

Με σταθερά και αξιόπιστα βήματα ανάπτυξης, η Optima bank μέσα σε λίγους μόλις μήνες κατάφερε να ενισχύσει δυναμικά το δίκτυό της. Ακολουθώντας πιστά το επενδυτικό της πλάνο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και τους πελάτες της, η Optima bank αυξάνει πλέον τον αριθμό καταστημάτων της σε 14. Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2019 στο Ψυχικό, ακολούθησαν τον Δεκέμβριο 3 νέα καταστήματα σε Αγία Παρασκευή, Μαρούσι και Ηλιούπολη, 2 καταστήματα σε Αμπελόκηπους και Νέα Σμύρνη τον Ιανουάριο του 2020, και στη συνέχεια τα νέα καταστήματα Παλαιού Φαλήρου τον Φεβρουάριο και Καλλιθέας τον Μάρτιο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optima bankκ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε: «Παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η μεθοδική δουλειά και ο λεπτομερής σχεδιασμός μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ακόμα και κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Την πρώτη μέρα λειτουργίας μας δεσμευτήκαμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και δεν θα μπορούσαμε παρά να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεσή μας αυτή, που δώσαμε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία.

Ακολουθούμε με προσήλωση και ευθύνη τον επενδυτικό μας σχεδιασμό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, παρά τις δύσκολες στιγμές για την οικονομία μας, γιατί μόνο δείχνοντας εμπιστοσύνη στη χώρα θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτή την κρίση αλώβητοι.»

Διευθύνσεις νέων καταστημάτων:

  • Καλαμαριά: Εθνικής Αντιστάσεως 51 Καλαμαριά 55134
  • Αθήνα: Πανεπιστημίου 15 Αθήνα 10564
  • Χαλάνδρι: Κώστα Βάρναλη 1 Χαλάνδρι 15233
  • Νίκαια: Πέτρου Ράλλη 232 Νίκαια 18453
  • Άνω Πατήσια: Πατησίων 376 Αθήνα 11141
  • Κόρινθος: Εθνικής Αντιστάσεως 21 Κόρινθος 20131

Σχετικά με την Optima bank

H Optima bank είναι το μοναδικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην Ελλάδα το οποίο εκτός από την πλήρη τραπεζική άδειά που κατέχει, είναι ταυτόχρονα και ένα από τα κορυφαία μέλη του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η νέα τράπεζα δημιουργήθηκε στις 31 Ιουλίου 2019, μετά από τη μεταβίβαση των μετοχών της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος και την ένταξή της στον Όμιλο ‘’ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ’, έναν ισχυρό Όμιλο με ηγετική θέση στην ελληνική οικονομία και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ακολουθώντας μια διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία, η Optima bank μετασχηματίζεται σε μια σύγχρονη εμπορική τράπεζα. Οι πελάτες της Optima bank, μέσα από το μοντέλο προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, μπορούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών τους σε όλους τους τομείς της τραπεζικής και επενδυτικής δραστηριότητας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ