υτό το φαγητό είναι ό,τι πιο ηδονικό μπορείτε να γευτείτε! Η πιο τραγανή παντσέτα φούρνου που έχετε ποτέ δοκιμάσει και φυσικά μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας! Το κρέας είναι βελούδινο και η πέτσα απίστευτα νόστιμη και τραγανή.

Είναι αμαρτωλό φαγητό για τους διαιτολόγους μας, αλλά είναι χειμώνας και Χριστούγεννα και μια χαρά παραπάνω, την αξίζουμε στη ζωή.

Η συνταγή ήρθε στα χέρια μου από μια αναγνώστρια του TasteFULL στην Νορβηγία που την σύστησε ένθερμα στην ομάδα που συμμετείχε στο workshop “Φτιάχνουμε σπιτικό ξινολάχανο“. Την ευχαριστώ τόσο, μα τόσο, πολύ!

Το κομμάτι είναι παντσέτα από πλευρά χοιρινού με τα παϊδάκια και την πέτσα. Τα Χριστούγεννα οι κρεοπώλες φέρνουν μικρά χοιρινά που τα κόβουν μόνοι τους και μπορείτε να παραγγείλετε να σας κρατήσουν παντσέτα με την πέτσα. Συνήθως ζυγίζει από δυο κιλά και πάνω. Υπολογίστε να αγοράσετε 500γρ για κάθε άτομο καλεσμένο στο τραπέζι σας, αν είναι το κύριο φαγητό σας. Μην αγοράσετε παντσέτα της κοιλιάς, χωρίς κόκκαλα.\

H συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *