Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του 2020 την Κυριακή 21 Ιουνίου…θα σηματοδοτήσει και τα… τελευταία μας!

157

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του 2020 την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, που συμπίπτει με το Θερινό Ηλιοστάσιο και σχηματίζει ένα «δαχτυλίδι φωτιάς», θα σηματοδοτήσει και τα… τελευταία μας!

Αυτό υποστηρίζουν οι εσχατολόγοι, που… ανατριχιάζουν στο ενδεχόμενο η συγκεκριμένη έκλειψη να ρίξει σκοτάδι στους Αγίους Τόπους.

Ένας εξ αυτών είναι ο πάστορας Πολ Μπέγκλεϊ, ο οποίος τονίζει ότι το φαινόμενο αυτό, σε συνδυασμό με άλλα καταστροφικά γεγονότα που έχουν σημειωθεί μέσα στο 2020 αποτελούν αποδείξεις της επερχόμενης… Αποκάλυψης!

«Παιδιά, διανύουμε τις μάστιγες του Τέλους», δήλωσε ο πάστορας σε πρόσφατο βίντεό του στο YouTube, όπου εστιάζει στις ακρίδες που έχουν πέσει σε τεράστια σμήνη σε χώρες όπως η Υεμένη, η Αιθιοπία, η Κένυα, η Σομαλία, το Σουδάν και το Πακιστάν. Σύμφωνα με τη Βίβλο, οι ακρίδες ήταν μια από τις Δέκα Πληγές του Φαραώ.

Ένα άλλο σημάδι του Αρμαγεδδώνα είναι και η έκλειψη της 21ης Ιουνίου, η οποία, σύμφωνα με τον Μπέγκλεϊ, θυμίζει μια άλλη από τις βιβλικές 10 πληγές, για την οποία ο Θεός είπε ότι «το σκοτάδι θα πέσει πάνω στην Αίγυπτο» για τρεις μέρες.

Η έκλειψη αυτή θα είναι ορατή στο Ισραήλ και αυτό κάνει τον εσχατολόγο να θεωρεί ότι οι Άγιοι Τόποι θα καλυφθούν από σκοτάδι και αυτός είναι κακός οιωνός. «Θα είναι πάνω από το Ισραήλ για έξι ώρες. Ο Ήλιος θα γίνει σκοτάδι για έξι ώρες. Είστε σοβαροί; Ένα «δαχτυλίδι φωτιάς» θα υπάρχει γύρω από τον Ήλιο».

Σύμφωνα με τον Μπέγκλεϊ, κακό προμήνυμα είναι και η σεληνιακή έκλειψη της 4ης Ιουλίου, που θα σχηματίσει ένα «ματωμένο φεγγάρι» πάνω από τις ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ