Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα :…

101
Με μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία – Κλάρα, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που παραβρέθηκε στην κηδεία του πατέρας της, αλλά και για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε αυτές τις μέρες.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί. Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στον πατέρα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιείς σχέση που υπάρχει αγάπη.
Πίσω απ’ τα τραγούδια, ένα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα πόναγε για την παιδεία και την ποιότητα κυρίως των νέων. Πόναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικός, μεταδοτικός, απλός, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία.
Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε…» Ένα τελευταίο δώρο για σας…. Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ