Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου κατέπληξε με την “Carmen”στο Αλεξάνδρειο-φωτό

95

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου κατέπληξε για ακόμα μια φορά το φιλοθεάμον κοινό που κατέκλυσε το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο και είχε την ευκαιρία να απολαύσει μία εξαιρετική παράσταση.

Μια εκρηκτική σύμπραξη πλέον των 140 συντελεστών υπό τη μπαγκέτα του Αρχιμουσικού μας Πελοπίδα Μαυρόπουλου για τη μεταφορά της όπερας Carmen σε χοροθεατρική απόδοση Flamenco.

Η Danza Flamenca Grupo του Βασίλη Σκεπετάρη, η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου, κλασικές τραγουδίστριες, μουσικοί flamenco και η μοναδική μας Φιλαρμονική Ορχήστρα σε ένα πραγματικό υπερθέαμα.

Η μεταφορά της υπόθεσης της κλασικής όπερας του G.Bizet σε χοροθεατρική απόδοση flamenco αποτελεί εκ των πραγμάτων ένα ρηξικέλευθο εγχείρημα για τα δεδομένα όχι μόνο της επαρχίας αλλά και ευρύτερα καθώς για την πραγματοποίηση της συνεργάστηκαν ετερόκλητα στοιχεία, μουσική και χορός, ερασιτέχνες και επαγγελματίες!

Ο Βασίλης Σκεπετάρης, ένας εξαιρετικός χορευτής από το Λουτράκι, ανέδειξε πτυχές του πολύπτυχου ταλέντου του σκηνοθετώντας υποδειγματικά και ερμηνεύοντας με περισσό πάθος και εκφραστικότητα το ρόλο του Δον Χοσέ επί σκηνής.

Η πρωτόγνωρη ανταπόκριση του κοινού οδήγησε την εκδήλωση σε Sold Out τέσσερις ημέρες πριν την πραγματοποίηση της!

Οι επευφημίες του κοινού κατά τη διάρκεια της παράστασης αλλά και η παράκληση πολλών συμπολιτών μας που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν για επανάληψη της εκδήλωσης, θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ