Θέμης Κουτσογκίλας: Δεν συμμετέχω σε καμία επιτροπή καρναβαλιού – Το ΚΕ.ΠΑΠ αναλαμβάνει μόνο την συναυλία του Καρναβαλιού

87

Ντόρος πολύς, ούτε λίστα του Σιντλερ να ήταν με την Επιτροπή του Καρναβαλιού για τον Δήμο Κορινθιών. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν εδώ

https://www.peloponnisosnews.gr/2020/01/30/o-dimos-korinthion-eftiaxe-epitropi-k/

δημιούργησαν απορίες προβληματισμούς αλλά και απαντήσεις επί του θέματος.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ, Θέμης Κουτσογκίλας επικοινώνησε μαζί μας και ήταν κάθετος για την δική του συμμετοχή σε οποιαδήποτε Επιτροπή. Μας δήλωσε ότι δεν συμμετέχει πουθενά και πως το μόνο που αναλαμβάνει το ΚΕΠΑΠ είναι η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την Καρναβαλική Παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Το δικό μας σχόλιο πάντως αφορά τις μέχρι τώρα θέσεις του Προέδρου που πράγματι συνάδουν με την μέχρι τώρα πορεία του. Μία πορεία καθαρή, χωρίς ερωτηματικά και πάνω απ’ όλα ο Θέμης Κουτσογκίλας δεν θέλει να αφήνει οποιοδήποτε ερωτηματικό γύρω από το όνομά του και τις ενέργειες στο ΚΕΠΑΠ.

Σε ότι αφορά τώρα την Καρναβαλική Επιτροπή, μετά από την τεράστια δημοσιότητα που πήρε το θέμα φαίνεται να ……. διαλύεται και ο Δήμος να ακολουθεί την πεπατημένη και πετυχημένη συνταγή της συνεργασίας των δικών του ανθρώπων χωρίς φαρφάρες και εισαγωγές “ψευτοειδικών” …..!!!!

Σ.Μπαλή

peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ