ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΡΗΤΟ, ΓΑΛΑΤΑΚΙ, ΛΟΥΤΡΑ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ-ΦΩΤΟ

95

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός κατά τη σημερινή του περιοδεία στο Ρητό, το Γαλατάκι και τα Λουτρά Ωραίας Ελένης. Οι κάτοικοι άκουσαν με προσοχή τον αυτοδιοικητικό που άλλαξε την όψη του Δήμου από τη μια άκρη ως την άλλη. Άκουσαν όσα έγιναν μέχρι σήμερα στην περιοχή τους, αλλά και όσα έχουν σχεδιαστεί και αναμένονται το επόμενο διάστημα, όταν με τη δική τους ψήφο και την εμπιστοσύνη τους θα τον θέσουν και πάλι επικεφαλής αυτής της μεγάλης προσπάθειας για την Αλλαγή, την Πρόοδο, την Ανάπτυξη και την Ευημερία.

«Θα ακούσετε υποσχέσεις και σκληρή κριτική προς τη Δημοτική αρχή από τους αντιπάλους μας. Χωρίς όμως κάτι συγκεκριμένο και χωρίς κάποια πρόταση για την πορεία του Δήμου. Εμείς σηκώσαμε μανίκια και καταφέραμε να λύσουμε μικρά και μεγάλα προβλήματα. Έχοντας μόνο θετικό απολογισμό για την περιοχή σας», τόνισε ο Δήμαρχος.

 

Μεγάλη επένδυση στο Κατακάλι 120 εκ. ευρώ

 

«Άμεσα, θα υπάρξει μεγάλη επένδυση 120 εκ. ευρώ στο Κατακάλι που θα απασχολήσει περίπου 1000 εργαζόμενους! Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί αν δεν είχαμε προχωρήσει τα δίκτυα ύδρευσης και την παροχή ποιοτικού νερού στην περιοχή. Μόνο οι θέσεις εργασίας θα δώσουν τεράστια ώθηση και πολλοί θα θελήσουν να μείνουν μόνιμα εδώ», σημείωσε.

«Το εργοστάσιο ξεκινάει και πάλι μετά τη σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου. Ας βγουν να πουν οι αντίπαλοί μας ότι είναι υπέρ αυτής της μονάδας ή του ΣΔΙΤ που θα επιβαρύνει τους Δημότες με τεράστια δημοτικά τέλη. Εμείς, παρόλα αυτά, θα συνεχίσουμε με ενότητα τον αγώνα μας, ο οποίος θα είναι και πάλι νικηφόρος», δήλωσε.

 

Ιαματικές πηγές

 

Η υδροδότηση όλου του Δήμου δεν ήταν κάτι εύκολο. Οι αντίπαλοι μας το 2014, έλεγαν ότι το νερό θα έρθει για λίγες μέρες και μετά θα σταματήσει. Διαψεύστηκαν. Επί 5 χρόνια το νερό δεν σταμάτησε ποτέ. Γι΄ αυτό γίνονται επενδύσεις στην περιοχή. Οι ιαματικές πηγές σε λίγο θα έρθουν στην κυριότητα του Δήμου κι αυτό θα είναι ένα ακόμα προσόν για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

 

Νέο αλιευτικό καταφύγιο

Ένα νέο αλιευτικό καταφύγιο θα γίνει το επόμενο διάστημα, ικανό να δεχτεί τουριστικά σκάφη. Δημιουργούμε τις απαραίτητες υποδομές για ανάπτυξη του τόπου γιατί αυτό είναι το μέλημά μας.

 

Κλειστό Γυμναστήριο

 

Αγοράστηκε χώρος δίπλα στο σχολείο στα Λουτρά για την επέκτασή του, αλλά και για ένα νέο κλειστό γυμναστήριο. Το έχει ανάγκη η περιοχή, το οραματιστήκαμε, το σχεδιάσαμε και θα το κάνουμε πράξη.

 

Δεν θα σας διαψεύσω και το ξέρετε!

 

Οι αντίπαλοί μας βγαίνουν και λένε αστήρικτες κατηγορίες χωρίς επιχειρήματα. Τους ξεπερνάμε και προχωράμε. Εμείς λέμε ότι ο δικός μας στόχος είναι το έργο και η ανάπτυξη του Δήμου. Σας καλώ λοιπόν να μας εμπιστευτείτε και πάλι για να υλοποιήσουμε αυτά που σχεδιάζουμε, εμπιστευτείτε μας για να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί όπως ήμασταν μέχρι σήμερα. Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας και να ξέρετε ότι και πάλι δεν θα σας διαψεύσω!», κατέληξε ο Α. Πνευματικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ