Tα θράψαλα γεμιστά,  τα  έμαθα σε ένα ταβερνάκι στα Ίσθμια που πηγαίναμε πολύ παλιά οικογενειακώς . Ήταν μία υπέροχη συνταγή που άρεσε σε μικρούς και μεγάλους και ο ιδιοκτήτης με αγάπη μου την προσέφερε. Αν μάλιστα μπορείτε να τ΄ απολαύσετε ψημένα στα κάρβουνα, είστε πολύ τυχεροί!!!

Χρειαζόμαστε Καλαμάρια ή θράψαλα (κατά προτίμηση μεγαλούτσικα) Τυρί φέτα […]

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *