«ΙΕ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2021»ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΕΙΚΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

139
«ΙΕ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2021»
ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ &
Ι. ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΑΓΙΩΝ
ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
Την Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων «ΙΕ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2021», στα Προπύλαια του Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο και ώρα 8:00΄ μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Υποδοχή του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ», εκ του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου της Αγίας Φωτεινής, όπου φυλάσσεται, και θα ακολουθήσει η «έξοδος» του Ι. Λειψάνου του Απ. Παύλου και η «ενθρόνησις» αυτού επί του προευτρεπισθέντος τετραποδίου. Στην συνέχεια θα τελεσθεί Ι. Αγρυπνία προς τιμήν πάντων των εν Κορινθία διαλαμψάντων Αγίων, ιερουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου ως και του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.
Το Ιερό Λείψανο του πολιούχου και προστάτου μας Αγίου Αποστόλου Παύλου ως και η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» θα εκτίθενται εις προσκύνηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό από το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιουνίου 2021 έως και το εσπέρας της Τρίτης, 29 Ιουνίου 2021 και κατά τις ώρες από 7:00 το πρωί έως αργά το βράδυ καθημερινά.
Η συμμετοχή σας στην υποδοχή της Ι. Εικόνος και στην Ι. Αγρυπνία, που θα επακολουθήσει, ως και σε όλες τις Ι. Ακολουθίες των επόμενων ημερών, τηρουμένων των προβλεπομένων προστατευτικών υγειονομικών μέτρων, θα αποτελέσει έκφραση σεβασμού και ευλαβείας προς τον Απόστολό μας Άγιο Παύλο και πάντας τους εν Κορινθία Αγίους, ταυτόχρονα δε αφορμή αγιασμού και ευλογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ