«Ιστορικές» στιγμές στο Προεδρικό: Τα χαμόγελα Τσίπρα με Αδωνι-Βορίδη και Μητσοτάκη-φωτό

94
Åðßóçìï äåßðíï ðñïò ôéìÞí ôïõ ÐñïÝäñïõ ôçò ËáúêÞò Äçìïêñáôßáò ôçò Êßíáò Óé Ôæéíðßíãê áðü ôïí Ðñüåäñï ôçò Äçìïêñáôßáò Ðñïêüðç Ðáõëüðïõëï, ôçí ÄåõôÝñá 11 Íïåìâñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου παραθέτει αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Στο δείπνο μεταξύ άλλων παρίστανται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφκσι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, πλήθος υπουργών της ΝΔ, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και πολλοί άλλοι.

Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή, τόσο μάλιστα που ενώπιον του φωτογραφικού φακού εκτυλίχθηκαν… ιστορικά ενσταντανέ. Αίσθηση προκάλεσε η θερμή χειραψία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, γεγονός που προκάλεσε μάλλον και τα πειράγματα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη με little black dress, όπως και η – ξανά στα κόκκινα – Γιάννα Αγγελοπούλου.

Χαιρέτησε με θέρμη τον Αδωνι Γεωργιάδη όπως και τον Μάκη Βορίδη και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

 
 Μάλιστα, οι κ.κ. Γεωργιάδης και Τσίπρας είχαν τοποθετηθεί από το πρωτόκολλο δίπλα-δίπλα, με μια κενή καρέκλα να τους χωρίζει. Επί 20 λεπτά δεν σταμάτησαν να μιλάνε οι δυο τους, γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ και των δημοσιογράφων.
 

Λίγο αργότερα, η κενή θέση που χώριζε τους κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Αλέξη Τσίπρα καλύφθηκε από έναν Κινέζο αξιωματούχο, ωστόσο τα… πειράγματα μεταξύ τους συνεχίστηκαν.

 Τα πειράγματα του Μητσοτάκη σε Τσίπρα-Γεωργιάδη
Το γεγονός εντόπισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έσπευσε να χαιρετήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όρθιος, να κάνει πλάκα προφανώς για το γεγονός ότι συνομιλεί με τον Αδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο έχουν συγκρουστεί πολλές φορές.
 
 
 
 
 ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROKINISSI – .iefimerida.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ