Κάμερες «έδειξαν» τον εκτελεστή στη Βούλα – Ποιο είναι το προφίλ του (video)

113
  • Νέα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση της ΕΛΑΣ από κάμερες ασφαλείας
  • Πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70, ο οποίος έφτασε στη σκηνή του εγκλήματος πεζός
  • Φορούσε σκούρα ρούχα και ένα καπέλο τζόκεϊ
  • Ο εκτελεστής φαίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο
  • Πιθανολογείται ότι το όχημα που χρησιμοποίησε ήταν μοτοσυκλέτα και ότι υπήρχε και συνεργός

Νέα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση της ΕΛΑΣ από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη στυγερή δολοφονία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία το βράδυ της Τετάρτης, στη Βούλα.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε ο Alpha, στην περιοχή που εκτελέστηκε ο 46χρονος υπάρχουν δεκάδες κάμερες κλειστού κυκλώματος, ορισμένες εκ τω οποίων κατέγραψαν τον δολοφόνο αλλά και τη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Alpha, πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70, ο οποίος έφτασε στη σκηνή του εγκλήματος πεζός, φορώντας σκούρα ρούχα και ένα καπέλο τζόκεϊ προκειμένου να καλύψει το πρόσωπό του. Πράγματι, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Ο εκτελεστής που παρακολουθούσε τον επιχειρηματία, φαίνεται να πηγαίνει στο αυτοκίνητο του θύματος από την πόρτα του οδηγού και να πυροβολεί έξι φορές, από τις οποίες οι τέσσερις σφαίρες βρήκαν τον Ελληνοαυστραλό στο σώμα.

Στη συνέχεια, όταν ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός, ο εκτελεστής φαίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο.

Σημειώνεται επίσης, ότι οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις υπόλοιπες κάμερες τις περιοχής, ώστε να καταλήξουν στον τρόπο και το μέσο που διέφυγε ο εκτελεστής, ενώ πιθανολογούν ότι το όχημα που χρησιμοποίησε ήταν μοτοσυκλέτα και ότι υπήρχε και συνεργός.

Πού στρέφονται οι έρευνες

«Στο ευρύτερο περιβάλλον του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, αλλά και στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες, στρέφονται προς το παρόν οι έρευνές μας», τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Το θύμα, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, επρόκειτο χθες το βράδυ να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Σημειώνεται, ότι την ώρα της δολοφονίας, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του, που είναι γνωστό μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.

Το βίντεο από το ρεπορτάζ του Alpha:

altsantiri.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ