Αγαπητοί Χριστιανοί, με την ευκαιρία της Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, ημέρα κατά την οποία Εκκλησιαστικώς τιμάται το πρόσωπο της «Μητέρας», η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου και τα Εκπαιδευτήρια «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» διοργανώνουν επίκαιρη Εκδήλωση, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6:00 μ.μ., στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (δίπλα στην παλιά Ιερατική, Κροκιδά 4) στην Κόρινθο, με θέμα: «Καλλιτεχνικό Αφιέρωμα στην Μητέρα».

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει στο Α΄ και στο Β΄ Μέρος της έργα των Μπαχ, Μότσαρντ, Μέντελσον, Πλάτωνος, Σοπέν, Μπετόβεν και Χάϋντν στο πιάνο, ενώ στο Γ΄ Μέρος της, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» θα απαγγείλουν και θα τραγουδήσουν σχετικά αποσπάσματα με θέμα: «Η μητέρα μέσα από τα μάτια των ποιητών». Την Εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος.

Η προσέλευσή και η συμμετοχή σας στην όμορφη και ποιοτική, όπως αναμένεται να είναι, αυτή η μουσική Εκδήλωση, θα μας προσδώσει ιδιαίτερη χαρά, ως συνδιοργανωτές, και θα αποδώσει την δέουσα τιμή στο πρόσωπο της μητέρας, το οποίο καταξιώνεται μέσω του τιμωμένου κατ᾿ αυτήν την ημέρα προσώπου της Μητέρας του Θεανθρώπου, Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *