Καλούν πιστούς για «ντου» σε εκκλησίες με αφισοκολλημένα μηνύματα-φωτό

36

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με έναν 32χρονο Λαμιώτη που πετούσαν φέιγ βολάν και κολλούσε αφίσες, καλώντας τον κόσμο να πάει το Μεγάλο Σάββατο στις εκκλησίες και να κάνει Ανάσταση, μη λαμβάνοντας υπόψη ούτε τον κίνδυνο του κοροναϊού ούτε τις εντολές επιστημόνων και κυβέρνησης.

Ο 32χρονος και ο συνεργός του πήγαν σε πολλές εκκλησίες στη Λαμία, σε τουλάχιστον δυο στο Δομοκό και κόλλησαν τις αφίσες με το… κάλεσα για «ντου» στις εκκλησίες, ενώ έφτασαν στο σημείο να βάλουν μια από τις αφίσες και στον πίνακα ανακοινώσεων της Μητρόπολης Φθιώτιδας!

Δείτε επίσης: Λαμία- Καλούν πιστούς για «ντου» σε εκκλησίες με αφισοκολλημένα μηνύματα

«Μεγάλη Εβδομάδα Ανάσταση! Εισβολή στις εκκλησίες. Όλοι μαζί… αλλιώς σκλαβιά» ήταν το μήνυμα σε μια από τις αφίσες. «Ανοικτή Εκκλησία, ελεύθερη Θεία Κοινωνία, Ανάσταση για όλους» έγραψε μια άλλη. Και η τρίτη έγραφε: «Οι Εκκλησίες χτίστηκαν με τα λεφτά του λαού! Θα μπούμε μέσα και θα κλειδώσουμε απέξω τους άθεους!».

Τελικά, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (16.04.2020) ο 32χρονος από τη Λαμία συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον έλεγχο που έγινε και στο μαγαζί αλλά και στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό με ανάλογο περιεχόμενο.

Απειλές στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες είχε δεχτεί απειλητικές επιστολές ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, όμως, ο Μητροπολίτης δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός για να μην ρίξει, όπως αναφέρουν, λάδι στη φωτιά καθώς το 99,9% των πιστών ακολουθεί τις οδηγίες της Μητρόπολης και της Ιεράς Συνόδου και οτιδήποτε άλλο αποτελεί μεμονωμένες περιπτώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here