Κατάσχεση έγινε σήμερα στα περιουσιακά στοιχεία του”THERMAL SPA” Λουτρακίου-βίντεο

65

Αυτή την ώρα δύο φορτηγά βρίσκονται έξω από το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου και κατάσχουν τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης…

Η πλευρά του Δήμου, φαίνεται ότι δεν ανταποκρίθηκε στις συσσωρευμένες ρυθμισμένες υποχρεώσεις του προς την ″Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ″ και πλέον, απλώς παρακολουθεί την απομάκρυνση των προσημειωμένων προς απομάκρυνση κινητών αξιών του Υδροθεραπευτηρίου.

Ενεργητική κατάσχεση επί των περιουσιακών στοιχείων που είχαν καταγράψει η “Αλέξανδρος Τεχνική”, κατασκευάστρια εταιρία του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου, μαζί με δικαστικούς επιμελητές πριν περίπου ένα μήνα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Απριλίου, στο Spa Λουτρακίου.

 Δύο δικαστικοί επιμελητές, μπήκαν στο Loutraki Thermal Spa, προκειμένου να προβούν σε καταγραφή των κινητών μερών της επιχείρησης, καθώς η οφειλή του Δήμου προς την πλευρά του εργολάβου της “Αλέξανδρος Τεχνική”, Γιώργου Βλάχου, παρά το γεγονός ότι έχει ρυθμιστεί με μηνιαίες δόσεις, δεν έχει καταβληθεί.

Παρουσία του Δημάρχου και του δικηγόρου του Δήμου, Χρήστου Τζοάνου, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Απριλίου, έγινε η αφαίρεση όλων των κινητών περιουσιακών στοιχείων που είχαν καταγραφεί.

Δείτε το video:

Πηγή- loutraki365.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here