Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας

90
Farmers rally during 'Agrotica' International Agriculture Fair in Thessaloniki, Greece on February 3, 2018. / Αγροτικό συλλαλητήριο κατα την διάρκεια της έκθεσης Agrotica, Θεσσαλονίκη, 3 Φεβρουαρίου 2018.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής, από το νοσοκομείο της Καρδίτσας, ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών.

 Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Καρδίτσα, όταν το τρακτέρ που χρησιμοποιούσε τον καταπλάκωσε και του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στα πόδια και στο χέρι.
 Σύμφωνα με το karditsalive.net o κ.Μπούτας τραυματίστηκε περί τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και ενώ πραγματοποιούσε εργασίες ψεκασμού στο αμπέλι του. Ωστόσο κατά τη διάρκεια των εργασιών το τρακτέρ ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει τραυματίζοντας τον πολύ σοβαρά καθώς φαίνεται να φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα.

Στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο ενώ σε αυτό είχαν σπεύσει εκτός από μέλη της οικογένειάς του και πολλοί φίλοι και συναγωνιστές του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ