Κιάτο -Έβαλαν χαρτί στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ… το νερό κάνει μόνο για το Καζανάκι-φωτο

30

Νέα εξέλιξη σχετικά με το επικίνδυνο νερό στο Α. Διμηνιό στο δήμο Σικυωνίων που στάθηκε ως αιτία να μεταφερθούν δύο μικρά παιδιά σε νοσοκομείο των Αθηνών και το θέμα να πάρει πανελλήνια έκταση το περασμένο Ιανουάριο.  

Η νέα εξέλιξη είναι στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ που μόλις έλαβαν στα χέρια τους οι κάτοικοι στο Α. Διμηνιό! Μέσα στο φάκελο είχαν επιπλέον ένα χαρτί που ανέφεραν ότι το νερό κάνει μόνο για το καζανάκι της τουαλέτας!!! Ότι ανακοίνωση είχαν βγάλει και στα τέλη Ιανουαρίου μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα.

Ο λογαριασμός της ΔΕΥΑΣ:

Βέβαια ξέχασαν να σβήσουν σε αυτό το χαρτί ότι το νερό κάνει για οικιακή χρήση…

Το έγγραφο μέσα στο λογαριασμό της ΔΕΥΑΣ:

Αυτή τη φορά οι κάτοικοι θα πληρώσουν μόνο το πάγιο και δεν τους έχουν κάνει επιπλέον χρεώσεις!

Επιτέλους “θυμήθηκαν” να μην χρεώνουν τους κατοίκους κανονικά για ένα νερό ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ που τρέχει στις βρύσες τους! …Κάτι είναι και αυτό!

Αν και θεωρούμε ότι δεν θα πρέπει να χρεώνουν ούτε το πάγιο στους κατοίκους μέχρι να τους φέρουν το νερό που κάνει για οικιακή χρήση!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο τοπικός σύμβουλος στο Α. Διμηνιό Θ. Μακρόπουλος ζήτησε να ΜΗΝ χρεώνονται κανονικά οι κάτοικοι της περιοχής για ένα νερό το οποίο είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και το κατέθεσε ως πρόταση στο τοπικό συμβούλιο.

korinthiannews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here