«Κιμπάρης» ο Πατούλης: Έδωσε 20.000 για ένα γραφείο και δύο καρέκλες

132
Προκλητική» αγορά επίπλων από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα ο σύλλογος αναφέρει ότι ο περιφερειάρχης διαθέτει 19.450 ευρώ – το όριο κάθε αγοράς με απευθείας ανάθεση είναι 20.000 – για την αγορά ενός γραφείου «χρώματος μαόνι», μια περιστρεφόμενη δερμάτινη καρέκλα και δύο πολυθρόνες για τον εξοπλισμό του χώρου υποδοχής πολιτών του κεντρικού κτιρίου της περιφέρειας.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
Αθήνα 7 – 1 -2020
Αρ. Πρωτ.: 2
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ
Δεκαεννιά χιλιάδες, τετρακόσια πενήντα ευρώ (19.450,00€) διαθέτει ο Περιφερειάρχης Αττικής για να αγοραστεί ένα γραφείο, μία καρέκλα γραφείου και δύο πολυθρόνες!!!, προκειμένου να επιπλώσει χώρο στο κτήριο, που στεγάζεται!!!
Και ίσως βέβαια να μην είναι αυτά τα μόνα χρήματα…, αφού επιλέγει να «σπάσει» τα ποσά (είκοσι χιλιάδες είναι το όριο κάθε αγορά με απευθείας ανάθεση) και να τα «μοιράσει» σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα!!!
Στη συγκεκριμένη απόφαση (ΑΔΑ:94Α47Λ7-ΗΑ2) με α.π.:870381/30-12-2019 που εκδόθηκε από την αρμόδια Δ/νση του Νότιου Τομέα Αθηνών αναφέρεται στην «ανάθεση κατά το άρθρο 118 του Ν.4412/2016 της προμήθειας επίπλων για τον εξοπλισμό του προς δημιουργία χώρου υποδοχής πολιτών, επισκεπτών, κοινού στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής (Λ. Συγγρού 15-17, Αθήνα) και συγκεκριμένα ενός γραφείου ξύλινου σκούρου χρώματος μαόνι, μίας καρέκλας γραφείου περιστρεφόμενης ενδεδυμένης με δέρμα μπλε χρώματος και δύο συνοδευτικών πολυθρόνων ενδεδυμένων με δέρμα μπλε χρώματος, στην εταιρεία με την επωνυμία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΝΙΣΚΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. (ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΙΠΛΟΥ)…, στην τιμή της οικονομικής της προσφοράς των 19.450,00€.».
Αποδεικνύεται και με αυτό τον τρόπο ότι η λιτότητα, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η ζυγαριά «κόστους – οφέλους» αφορούν μόνο τους εργαζόμενους και τις λαϊκές ανάγκες.
Αποδεικνύεται και πάλι ότι η επιλεκτική «γύμνια» και οι τραγικές ελλείψεις σε μέτρα και υποδομές προστασίας του λαού από φυσικά φαινόμενα, δεν συμβαδίζουν με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και τις ιεραρχήσεις Δημάρχων και Περιφερειαρχών, που είναι προκλητικές για το λαό.
Κοιν/ση
Παρατάξεις Περιφερειακού Συμβουλίου
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
 
tvxs.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ