Κινητοποίηση από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρακοπούλου για την πτώση μετεωρίτη στην Αίγινα…

131

– Άμεση κινητοποίηση της Αντιπεριφερειάρχης Νήσων για την πτώση μετεωρίτη  στην Αίγινα

– Έχει ζητήσει ενημέρωση από όλους τους συναρμόδιους φορείς προς επιβεβαίωση ή μη της είδησης του Piraeus Press

Μετά το σχετικό δημοσίευμα του Piraeus Press, η κ. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη επικοινώνησε άμεσα τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με τον Λιμενάρχη Αίγινας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση του συμβάντος.

Η Αντιπεριφέρεια Νήσων βρίσκεται σε εγρήγορση προκειμένου να διευκρινιστεί το ταχύτερο δυνατό αν ισχύει η είδηση ή όχι.

 Νέα μαρτυρία με αφορμή το ρεπορτάζ του Piraeus Press για πτώση μετεωρίτη στον Αργοσαρωνικό

– Αυτήκοες μάρτυρες στο Πόρτο Ράφτη

Άλλη διάσταση παίρνει το ρεπορτάζ σχετικά με την πτώση μετεωρίτη ή κομήτη ανοιχτά της Αίγινας, μετά τη μαρτυρία από το Πόρτο Ράφτη.

Για ο,τιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη δήλωσε στο ethnos.gr πως από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τον Δήμο, το Λιμεναρχείο και το Αστεροσκοπείο

Παραμένει το μυστήριο γύρω από την υπόθεση πτώσης μετεωρίτη στην Αίγινα, καθώς μέχρι στιγμής επίσημοι φορείς δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες. Το ethnos.gr επικοινώνησε με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, η οποία δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με το Δήμο, το Λιμεναρχείο και το Αστεροσκοπείο για να ενημερωθεί για το συμβάν, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από κάποιον φορέα. Παρόλα αυτά, περιπολικά τις αστυνομίας βγήκαν το βράδυ του Σαββάτου στο νησί και όπως αναφέρει η κ. Μπόγρη, δεν εντοπίστηκαν ζημιές.

Ο φημολογούμενος μετεωρίτης έπεσε, σύμφωνα με μαρτυρίες από ψαράδες της περιοχής, στη θάλασσα. Οι ίδιοι ανέφερεαν ότι είδαν ένα φώτεινο αντικείμενο να κατευθύνεται προς την Αίγινα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Την ίδια στιγμή μια άλλη μαρτυρία σχετικά με τη φημολογούμενη πτώση μετεωρίτη στον Αργοσαρωνικό, αναφέρει στο ίδιο site, πως πολλοί άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο στο Πόρτο Ράφτη, χωρίς να εντοπίσουν την αιτία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ