“Κλείδωσε” η Ν.Δ. τον υποψήφιο έκπληξη… για την Περιφέρεια Πελοποννήσου…!!!

115

Η περιφέρεια Πελοποννήσου προβληματίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιαυτό και  κύκλοι της Ν. Δημοκρατίας  την χαρακτηρίζουν ως μια δύσκολη εκλογική περιφέρεια.

 Από την μία ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης , ο οποίος έχει δηλώσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος και πάλι  , παρότι δημοσκόπηση της  ΚΑΠΑ RESEARCH   τον θέλει πολύ ” πεσμένο¨σε σχέση με προηγούμενες προεκλογικές δημοσκοπήσεις , από την άλλη όμως  πολλοί και σημαντικοί είναι εκείνοι που θέλουν να είναι υποψήφιοι για την ίδια θέση , του Περιφεριάρχη Πελοποννήσου.΄

‘Οποια απόφαση και να παρθεί το βέβαιο πως η Νεα Δημοκρατία από αυτή την διαδικασία θα βγει τραυματισμένη.

Η Αρκαδία με το κατεστημένο που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια στον πολιτικό χώρο της παράταξης  ,προσπαθεί να επιβάλει τα εξής ονόματα :

ι) Κώστα Βλάση

Του Αρκά βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Βλάση , το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πρώτη news Κορινθίας το τελευταίο διάστημα δεν παίζει δυνατά.

2) Ανδρέα Λυκουρέντζο

Το όνομα του πρώην γαλάζιου υπουργού Yγείας και Αρκά βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Λυκουρέντζου, του οποίου όνομα τις τελευταίες ημέρες παίζει και παίζει δυνατά.
Γύρω από το όνομα του πρώην βουλευτή συσπειρώνεται όλο το αντιτατουλικό μέτωπο της Αρκαδίας.

Άλλα ονόματα που ακούγονται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι:

Νίκα Παναγιώτη 

Τον τελευταίο διάστημα έχει αναδειχτεί ο δήμαρχος Καλαμάτας ως το επικρατέστερο όνομα για την περιφέρεια και μάλλον είναι και το φαβορί, άλλωστε τον θέλει διακαώς και ο Σαμαράς.

Η υποψηφιότητά του παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα , καταρχάς διαθέτει μεγάλη αυτοδιοικητική πείρα , κατα δεύτερον στον δεύτερο γύρο οι τατουλικοί ψηφοφόροι εύκολα θα ψηφίσουν Νίκα ,σε αντίθεση με τον Λυκουρέτζο που υπάρχει χρόνια αντιπαράθεση και αυτό η εκλογική επιτροπή θα το λάβει σοβαρά υπόψιν της.

Βασίλης Μιχαλολιάκος

ο κ. Μιχαλολιάκος τον τελευταίο καιρό   έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πράγματα της Πελοποννήσου.

Μάλιστα ισχυροί κύκλοι της Ν.Δ. ισχυρίζονται πως είναι ο επικρατέστερος και πως έχει ήδη κλειδώσει .

Γεγονός που ιστοσλίδα μας το παρουσιάζει με κάθε επιφύλαξη.

Φεβρωνια Πατρινάκου 

Φήμες θέλουν και την πρώην βουλευτή να επιθυμεί την υποψηφιότητα της Περιφέρειας αλλά με πολύ μικρές πιθανότητες να πάρει το χρίσμα , λογω μικρής επιρροής στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας.

Πέτρος Τατούλης

Σταθερή αξία για τους δεξιούς της Αρκαδίας και εν γένη τους δεξιούς της Πελοποννήσου αν και κατέβηκε ως ανεξάρτητος αλλά  πήρε την Περιφέρεια σχετικά εύκολα.

Οι πληροφορίες μας θέλουν να του έχει τεθεί το δίλημμα , θα πρέπει  να διαλέξει από την οικογένεια ποιο άτομο  θα είναι στα ψηφοδέλτια  του κόμματος, γιατί μόνο ένα θα στηριχθεί από το κόμμα της Ν.Δ.

Του ίδιου ως περιφερειάρχη ή της κόρης του Εύη Τατούλη ως βουλευτής αρκαδίας της Ν.Δ.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες το “πεπόνι ” στην προκειμένη περίπτωση το κρατάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή αν θέλετε καλύτερα ο Αντώνης Σαμαράς αλλά το μαχαίρι το κρατάει ο Πέτρος Τατούλης.

Σε μας δεν απομένει να δούμε τι θα “κόψει” η απλά τι θα θυσιάσει, μιας και την “πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο” δεν μπορεί να την έχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ