Κλειστή μέχρι νεωτέρας η “πύλη”…! της Πελοποννήσου που θάααα φτιάξει η περιφέρεια κάαα…ποτέ- φωτό

96

Μια ολόκληρη πλαγιά κατέπεσε μέσα στο κανάλι της διώρυγας της Κορίνθου με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένα πλοίο να περάσει από τον Ισθμό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠ’ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΖΗΜΙΑΣ.

Περισσότερα ΕΔΩ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΥΛΗ” ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑΑΑΑΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΑΑΑΑ…ΠΟΤΕ.

Η Κορινθία έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο και αυτό πρέπει να αναδείξουμε, γι’ αυτό προσπαθούμε αυτή την περίοδο. Θέλουμε να είναι η πύλη της Πελοποννήσου.

Και βέβαια ο Ισθμός, όπως ξέρετε, είναι η πύλη της Πελοποννήσου και θα πρέπει να αναδειχθεί μια και είναι ένας τουριστικός προορισμός, είναι ένα διεθνές μνημείο στη χώρα μας, το οποίο προσελκύει πολλούς τουρίστες και, μπορούμε να πούμε, είναι το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μετά την Ακρόπολη.

Η ανάδειξη του πολιτιστικού, ιστορικού περιβάλλοντος και γενικά της ανάπτυξης της περιοχής, ειδικά του Ισθμού που μας απασχολεί και το έχουμε βάλει ως πρώτη προτεραιότητα, είναι ένα σημαντικό ζήτημα για την ανάπτυξη της εν γένει περιοχής.

Σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή, πρόσφατα, μετά από πάρα πολλά χρόνια, βάφτηκαν οι γέφυρες του Ισθμού με εθελοντές και τους περιφερειακούς συμβούλους και όλους τους εμπλεκόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, γιατί μετά από πάρα πολλά χρόνια, αυτό το διεθνές μνημείο δεν έχει συντηρηθεί όπως πρέπει.

Γι’ αυτό εμείς αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε, παράλληλα με τη «Διώρυγα Α.Ε.» και με το Δήμο Λουτρακίου, να προχωρήσουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να προβούμε στη συντήρηση του Ισθμού, στην ανάπτυξη της εν γένει περιοχής .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ