ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΛΟΥΖΙΩΤΗ-ΜΟΥΡΙΚΗ”ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ”

96

Πριν 40 περίπου ημέρες εκδώσαμε μία κοινή ανακοίνωση με το συνδυασμό της «Επιχειρηματικής Ανάπτυξης» όπου μιλούσαμε για τααπογοητευτικά πρώτα δείγματα γραφής του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Πιτσάκη.

Κάποιοι πιθανώς να απόρησαν ή να ενοχλήθηκαν για την κριτική σε τόσο σύντομο διάστημα. Σημειώσαμε ότι η πρώτη του ενέργεια ως Πρόεδρος ήταν να διαλύσει τον έναν από τους άλλους δυο συνδυασμούς που με τις ψήφους τους τον τοποθέτησαν στη θέση του Προέδρου.

Μιλήσαμε επίσης για ευκαιριακούς συνοδοιπόρους. Μιλήσαμε για ισχνή και οριακή πλειοψηφία που διαμορφώθηκε στη βάση προσωπικών επιδιώξεων. Τονίσαμε τέλος ότι δεν πρόκειται να αποτελέσουμε το άλλοθι σε έναν αχταρμά που δεν έχει στόχευση, συνοχή και ταυτότητα και σύντομα θα καταρρεύσει.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Εχθές το απόγευμα ο επικεφαλής του ενός από τους άλλους δυο συνδυασμούς που τον στήριξε, ο κ. Ραψωματιώτης, ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ότι αποσύρει την στήριξη του προς τον κ. Πιτσάκη, ο οποίος πλέον έχασε την πλειοψηφία στο Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας δεν μπορεί πλέον να περάσει ΚΑΜΙΑ απόφαση από το Δ.Σ. χωρίς τη στήριξη της μειοψηφίας.

Το «καράβι» είναι πλέον ακυβέρνητο

66 μόλις ημέρες μετά την εκλογή του κ. Πιτσάκη. Είναι κρίσιμες και ιστορικές (για το Επιμελητήριο Κορινθίας) οι στιγμές αυτές.

Ο κ. Πιτσάκης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του,  να μην αφήσει το θεσμό του Επιμελητηρίου να ευτελισθεί (αφού πλέον είναι ένας πρόεδρος χωρίς την πλειοψηφία στο Δ.Σ.) και να μην δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία του Επιμελητηρίου και της Αναπτυξιακής Επιχείρησης

Τον καλούμε  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας όπως και αυτή του Προέδρου της Αναπτυξιακής Επιχείρησης και να δρομολογήσει τις εξελίξεις για την εξεύρεση μιας νέας ισχυρης πλειοψηφίας με την οποία θα επανέλθει η σταθερότητα.

Καλούμε τον κ. Ραψωματιώτη να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν ώστε να αποφευχθεί η ανωμαλία, η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα και η αίσθηση ενός «ακέφαλου» Δ.Σ.

Καλούμε τέλος όλους τους εκλεγμένους συμβούλους να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους απέναντι στους Κορίνθιους επιχειρηματίες αλλά και την τοπική κοινωνία συνολικά και να βοηθήσουν να βγούμε από το αδιέξοδο.

Σωτήρης Μουρίκης
ΔΕΠ (Δύναμη Επιχειρηματικής Προοόδου)

Τάκης Λουζιώτης
Επιχειρηματική Ανάπτυξη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here