ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ -ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΪ́ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

162

Η πανηγυρική τελετή λήξης της σχολής επιμορφώσεως οικογένειας του Δήμου Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης». 

Η τελετή λήξης περιλαμβάνει ένα άκρως ενδιαφέρον μάθημα το οποίο πολλοί μαθητές της σχολής είχαν ζητήσει επανειλημμένως: «εφηβική ταυτότητα: η πορεία προς την ενηλικίωση», από τον εξέχοντα καθηγητή εξελικτικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ηλία Μπεζεβέγκη. 

Την λήξη των μαθημάτων θα κηρύξει ο πρόεδρος της σχολής επιμορφώσεως οικογένειας, Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ενώ η παιδική χορωδία του πνευματικού κέντρου του Δήμου Κορινθίων υπό την διεύθυνση της κ. Φάλιας Παπαγιαννοπούλου θα δώσει τον τόνο, το χρώμα και την Λάμψη της στην τελετή. 

Θα ακολουθήσει δεξίωση και βέβαια   θα γίνει η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών του πρώτου ακαδημαϊκού έτους της σχολής, σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές της Σχολής. 

Σας περιμένουμε!!!!

Παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευση σας, προκειμένου να μη δημιουργηθεί καθυστέρηση στην έναρξη του μαθήματος καθώς  η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών θα γίνει πριν την έναρξη του μαθήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ