Κορονοϊός: Βίντεο σοκ – Νοσηλευτές φορτώνουν με κλαρκ πτώματα σε φορτηγά-ψυγεία στη Ν.Υόρκη

39

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει νοσηλευτές να φορτώνουν πτώματα σε φορτηγά-ψυγεία στη Νέα Υόρκη όπου ο κορωνοϊός συνεχίζει το φονικό του έργο

Ο κορωνοϊός πλήττει σφοδρά τις ΗΠΑ που πήραν… αψήφιστα την απειλή του ιού και τώρα υφίστανται μεγάλες απώλειες ανθρώπων. Επίκεντρο της υγειονομικής κρίσης η Νέα Υόρκη όπου καταγράφονται οι περισσότερες απώλειες και τα περισσότερα κρούσματα. Την ίδια ώρα συγκλονιστικές εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι στον τομέα υγείας χρησιμοποιούν μέχρι και ανυψωτικά μηχανήματα για να φορτώνουν άψυχα σώματα ανθρώπων σε φορτηγά-ψυγεία. Τις σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε βίντεο που δημοσίευσε η New York Post. Στο οπτικό υλικό φαίνονται μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού που βοηθούν να φορτώνονται τα πτώματα σε σακούλες, σε ένα κινητό νεκροτομείο έξω από νοσοκομείο του Μπρούκλιν, όπως αναφέρει ο άνδρας που τραβάει το βίντεο.

«Αυτό είναι πραγματικότητα. Αυτό είναι το Μπρούκλιν», είπε ο άνδρας που απαθανατίζει τις τρομακτικές σκηνές. «Βάζουν τις σορούς σε φορτηγό… δεν είναι αστείο… αυτό είναι το νοσοκομείο του Μπρούκλιν» είπε, καθώς ικέτευε τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι τους, ενώ ο φονικός ιός συνεχίζει να σφυροκοπά την αμερικανική μεγαλούπολη. Ο άνδρας τρεμάμενος συνέχισε: «Αυτό μπορεί να σας κάνει να θέλετε να το πάρετε στα σοβαρά». Τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης έχουν φτάσει σε οριακή κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here