Κοτούλα ο Κούλης. Υπό τον φόβο των ακροδεξιών της ΝΔ μιλά για λύση άλλη φορά

104
Σχόλιο Α.Α.: Από την θέση υπέρ μία σύνθετης, κοινής αποδεκτής ονομασίας για την FYROM, ο Κούλης έκλασε μέντες από τους ακροδεξιούς τους και τώρα απλά μιλά για λύση στο μέλλον.
 
Από iefimerida:  
Την δική της ξεκάθαρη θέση για το Σκοπιανό έδωσε σήμερα η ΝΔ. Στην ομιλία του, μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε για πρώτη φορά, ότι η λύση πρέπει να αναζητηθεί σε άλλη συγκυρία.
«Η λύση να αναζητηθεί σε άλλη συγκυρία, δεν θα γίνουμε συνένοχοι στον τραυματισμό του έθνους», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ερμηνεύεται ως σκλήρυνση της στάσης της ΝΔ, μετά το μαζικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
«Δεν είναι δυνατόν να διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.
Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε επόμενη παρέμβασή του, στην κλειστή συνεδρίαση ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος να επιδείξουν στις τοποθετήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Η πλειοδοσία πατριωτισμού δεν μας κάνει περισσότερο πατριώτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, θέλοντας να επιστήσει την προσοχή των στελεχών ενόψει μάλιστα και του επερχόμενου συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό που θα γίνει στην πρωτεύουσα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ