Κυβέρνηση και ΔΕΗ να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις ουρές της ταλαιπωρίας

88

Δεν φταίει ο μεροκαματιάρης άνθρωπος και ο συνταξιούχος για τις εικόνες ντροπής και χάους από τα χαράματα στα περισσότερα γραφεία της ΔΕΗ στη χώρα.

Κανείς δεν ξυπνάει στις 4 και στις 5 το πρωί για να στηθεί σε μια ουρά και να ταλαιπωρηθεί επί ώρες χωρίς λόγο! Δεν είναι επιλογή του. Η ανάγκη να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, η αγωνία να μη χάσουν τη ρύθμιση, να κάνουν μεταβίβαση ή να διακόψουν συμβόλαιο είναι λόγοι για τους οποίους συνωστίζονται στις ουρές και οι αρμόδιοι όφειλαν να πάρουν μέτρα. Τα ίδια έγιναν και στις τράπεζες.

Η διοίκηση της ΔΕΗ, η Πολιτική Προστασία, τα αρμόδια υπουργεία γνωρίζουν πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση ή δεν χειρίζονται το ίντερνετ, που δεν μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα τηλεφωνικά. Έπρεπε να το υπολογίσουν αυτό. Έστω και τώρα να πάρουν μέτρα για τις επόμενες ώρες και μέρες και όχι να στέλνουν την Αστυνομία για εκφοβισμό.

Όσοι σε κανάλια έσπευσαν να λοιδορήσουν και να εμφανίσουν σαν ανεύθυνους τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται στις ουρές, θα πρέπει να γνωρίζουν πως ο κάθε άνθρωπος που τρέμει το φυλλοκάρδι του μην του κοπεί το ρεύμα, νοιάζεται για την υγεία του και την υγεία του συνανθρώπου.

Άλλοι είναι εκείνοι που παριστάνουν ότι νοιάζονται για τη δημόσια υγεία και την πανδημία. Είναι αυτοί που αρνούνται να δουν και να σχολιάσουν το συνωστισμό στα ΜΜΜ και στους χώρους δουλειάς. Αυτοί που μεταβιβάζουν την ευθύνη στο λαό, όπως ακριβώς και οι κυβερνώντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ