Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι πρώτες του δηλώσεις για τα γραφεία της ΝΟΔΕ και τα παλιά μέλη της Ν.Δ. στην Κόρινθο (Βίντεο)

70

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε με πολύ καλή διάθεση στα ανακαινισμένα ιστορικά γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Κορίνθου, όπου και τελέστηκε αγιασμός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν ανέβει στα γραφεία της ΝΟΔΕ, δέχτηκε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκομένους, ενώ χαιρέτησε περαστικούς και καταστηματάρχες του κέντρου της Κορίνθου. Με το που βγήκε από το αυτοκίνητο ωστόσο, το γεγονός ότι δεν φορούσε γραβάτα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο. Ο κύριος Μητσοτάκης αστειεύτηκε λέγοντας ότι πρόκειται για την καλοκαιρινή του εμφάνιση.

Ακολούθησε το καλωσόρισμα του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστο Κορδώση, ο οποίος αναφέρθηκε και σε δυο έργα που όπως είπε ο νομός μας υστερεί.

 

Πηγή βίντεο korinthostv.gr
Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν φύγει από τα γραφεία της ΝΟΔΕ, μίλησε για τη ΝΟΔΕ Κορίνθου, για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, Στη συνέχεια αποχώρησε με προορισμό το δημοτικό θέατρο Θωμάς Θωμαϊδης για την προγραμματισμένη του ομιλία. Δείτε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ