Λαφαζάνης από το Ναύπλιο: “Πολιτική ευθύνη είναι η παραίτηση – Αν βγει ο Μητσοτάκης αλίμονο στον τόπο” (βίντεο)

128
Ο Γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης στο Ναύπλιο, Σάββατο 28 Ιουλίου 2018. Ο Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτης Λαφαζάνης επικεφαλής, πολυμελούς αντιπροσωπείας στελεχών της ΛΑ.Ε., επισκέφτηκε το Ναύπλιο και συναντήθηκε με κατοίκους, επαγγελματίες, εμπόρους και τοπικούς φορείς από τους οποίους ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα της περιοχής .Ο γραμματέας της ΛΑΕ αναφέρθηκε και στην τεράστια ανθρωπιστική και οικολογική καταστροφή στην Αττική και επισήμανε την ανάγκη για μια ριζοσπαστική ανατροπή με αναδιοργάνωση του κράτους, παραγωγικό, οικολογικό και κοινωνικό μετασχηματισμό της χώρας και τερματισμό της λιτότητας.
Ο Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέφθηκε το Σάββατο το απόγευμα την πόλη του Ναυπλίου στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί και του κάμπινγκ που πραγματοποιεί η νεολαία του κόμματος στο Δρέπανο Αργολίδας.

Ο κύριος Λαφαζάνης σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τραγωδία της Ανατολικής  Αττικής λέγοντας πως ο κος Τσίπρας έστισε ένα επικοινωνιακό σκηνικό με το υπουργικό συμβούλιο, πως από τότε που εφευρέθηκε η πολιτική ευθύνη χάθηκε το φιλότιμο και πως πολιτική ευθύνη είναι η παραίτηση.

Για τον κ Μητσοτάκη είπε “…δεν είναι λύση και ο κύριος Μητσοτάκης έχει στηρίξει όλα τα μνημόνια,  ενώ αν βγει αλίμονο στον τόπο”

Για το πότε προσδιορίζει τον χρόνο των εκλογών ο κος Λαφαζάνης είπε πως είναι στο χέρι του Τσίπρα πότε θα προκηρύξει εκλογές και τόνισε πως η οργή του κόσμου είναι μεγάλη και εκτιμά πως το φθινόπωρο ίσως επιλέξει ο πρωθυπουργός να προσφύγει σε εκλογές αλλά δεν απέκλεισε και τον αιφνιδιασμό ακόμα και μέσα στον Αύγουστο με διαδικασίες εξπρές.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο ολόκληρη την δήλωση του κου Λαφαζάνη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ