Μάχες ανόδου στη Β΄ Κορινθίας – με ντέρμπι κορυφής…!!!δείτε το πρόγραμμα

106

Μάχες  δεν υπάρχουν μόνο στην Α΄ κατηγορία  Κορινθίας , αλλά και στη Β. κατηγορία, αυτό το Σαββατοκυριακό, όπου διεξάγεται  η 23η αγωνιστική. Στη β΄  κατηγορία   εκτός από τις ομάδες που κινδυνεύουν  με υποβιβασμό , αγωνία  υπάρχει και  για ποιες ομάδες , εκτός από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κλένια , θα διεκδικήσουν τα άλλα  2 εισιτήρια   ανόδου.

Αυλαία της 23ης αγωνιστικής , αύριο Σάββατο στις 3.00 από το «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» όπου ο Ολυμπιακός Λουτρακίου διεκδικεί την άνοδό του στην  Α΄ κατηγορία , απέναντι στην ομάδα των Ταρσινών.

Τώρα  την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο  ο Ποσειδώνας Λουτρακίου θέλει νίκη εναντίον του Κύψελου για να εδραιωση την παραμονή του στην κατηγορία..

Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος και ήδη πρωταθλητής ΠΑΣ Κλένια  μάχεται σε γειτονικό ντέρμπι  κορυφής με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου που διεκδικεί την ανοδο στην Α΄ κατηγορία .
Ελπίδες  για άνοδο και από το Σαρωνικό Γαλατακίου που μάχεται με τον Πανευρωστινιακό. Δοκιμασία για τους Αγίους Θεοδώρους στον Άγιο Βασίλειο κόντρα στην τοπική Πρόοδο που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα ο αδιάφορος Άρης Βοχαϊκού υποδέχεται τον ΑΟ Λυκοποριάς , η οποία κινδυνεύει , όπως και  η Θύελλα Κ. Διμηνιού  που  μάχεται έκτός έδρας επί του ουραγού Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. Τέλος στο Συνοικισμό ο Αστέρας Κορίνθου αντιμετωπίζει την Περαχώρα.

Η 23η αγωνιστική

Σαββατο 17 Μαρτίου 2018 / 15:00

ΣΦΛ Ολυμπιακός – Ταρσινά ’97 
Κυριακή  17 Μαρτίου 2018 / 15:00 
Ποσειδών Κ. Βρύσης – ΠΑΣ Κύψελος 
ΠΑΣ Κλένια – Ατρόμητος Χιλιομοδίου 
Θύελλα Κ. Διμηνιού – Φωκάς Αρχ. Κλεωνών 
Αστέρας Κορίνθου – ΑΟ Περαχώρας 
Σαρωνικός Γαλατακίου – Πανευρωστινιακός 
Άρης Βοχαϊκού – ΑΟ Λυκοποριάς Πρόοδος 
Αγ. Βασιλείου – Αγ. Θεόδωροι

πηγή-korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ