Μία εκπληκτική μουσική εκδήλωση απο το 1ο ΚΑΠΗ του Συνοικισμού Κορίνθου-βίντεο-φωτό

56

Mε φόντο το φθινοπωρινό ουρανό και τον κίνδυνο της Βροχής , η χορωδία του  πρώτου ΚΑΠΗ του δήμου Κορινθίων με μαέστρο τον  κ. Θανάση Αγγελαδάκη , στον συνοικισμό της Κορίνθου,  τραγούδησαν διαχρονικά τραγούδια χαρίζοντας όμορφες στιγμές στους θεατές που γέμισαν την πλατεία του Σταύρου Ηλιόπουλου

βίντεο-KorinthosNews. gr

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός,ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑ Σταύρος Κεφάλας , ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σταυρέλης, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας  Χρήστος Μελέτης ,  οι οποίοι απόλαυσαν  την εκδήλωση και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στους συμμετέχοντες και στους θεατές..

Στην εκδήλωση παρευρέθη και μίλησε η πρόεδρος της Μικρασιατικής Στέγης κ. Βασιλική Ευστρατιάδη , η οποία δημόσια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την δημιουργία του μουσείου των μικρασιατών ,που σύντομα θα πραγματοποιηθεί στο παλιό κτήριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος εξιστόρησε το ιστορικό της αγοράς του κτηρίου της Σ.Τράπεζας από τον δήμο, που όπως δήλωσε ήταν πρόταση της ίδιας της Προέδρου της Μικρασιατικής Στέγης , η οποία το πρότεινε ελπίζοντας πως ο δήμος θα παραχωρούσε κάποιο χώρο για το μουσείο των μικρασιατών , ένα όνειρο δεκάδων χρόνων που πραγματώνεται και ευχαρίστησε τους συνοικισμιώτες , κρίνοντας από τον ενθουσιασμό , τα πολλά χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια που έλαβε ο κ. Πνευματικός χθες το βράδυ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here