Μας ψεκάζουν κορονοϊό – Συλλαλητήρια αρνητών της πανδημίας σε όλη την Ελλάδα

122

Μέσα στην πανδημία και τον καύσωνα, το μόνο που έλειπε από τη χώρα ήταν τα χάπενινγκ που ένωσαν αρμονικά τις λαοσυνάξεις του μακαριστού Χριστόδουλου για τις ταυτότητες με τις θείτσες του “μένουμε Ευρώπη” και τους παυλομελάδες από τα λιντλ των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό. Το καλύτερο δε είναι ότι για κάποιους τουλάχιστον από τους συμμετέχοντες, υπάρχουν αστρονομικά υψηλές πιθανότητες να έχουν συμμετάσχει σε όλα τα προαναφερθέντα. Όλα αυτά με γερές δόσεις από το διεθνές ρεπερτόριο ακροδεξιών, αντιεμβολιαστών και συνωμοσιολόγων που πολλαπλασιάζουν το ακροατήριό τους μέσω διαδικτύου.

Μετά την Αμερική και τη Γερμανία, έφτασε και σε μας το κίνημα “it’s just the flu”, που βλέπει σε κάθε μέτρο δημόσιας υγείας προσπάθεια ποδηγέτησης από τη νέα τάξη πραγμάτων, λόγος για τον οποίο οι συμμετέχοντες, τηρώντας πιστά την παράδοση των διεθνών ομοϊδεατών τους, τα αψήφισαν επεδεικτικά, με τη μάσκα να είναι ανύπαρκτη ή να κοσμεί διακριτικά το πηγούνι. Αυτό όμως ήταν μόνο το μικρότερο από τα προβλήματα των μαζώξεων.

Το προσκλητήριο που είχε διακινηθεί μέσω Facebook έθετε τα ζέοντα αιτήματα των ανήσυχων συμπολιτών μας:

Καλούμε όλους τους Έλληνες την Παρασκευη 15/5 στις 5μ.μ. στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Τα θέματα του συλλαλητηρίου είναι τα εξής :

1. Η παράνομη και αντισυνταγματική στέρηση της ελευθερίας του κάθε Έλληνα πολίτη.

2. Ο καταναγκαστικός εμβολιασμός του κάθε ανθρώπου από εμβόλια αμφίβολα και μη επαρκώς ελεγμένα, με την όποια επίπτωση στην υγεία μας

3. Η επιβολή τοποθέτησης στο κορμί μας οποιουδήποτε ξένου αντικείμενου μέσω του εμβολίου που θέλουν να μας χορηγηθεί καταναγκαστικά και οι επιπτώσεις στην υγεία μας

4. Η τοποθέτηση των κεραιών 5G, η μεγάλης συχνότητας και ενδεχομένως επικίνδυνη ακτινοβολία αυτών

5. Η στέρηση της ελευθερίας λόγου και η αποσιώπηση πραγματικών γεγονότων

Παρατηρούμε ότι πλάι σε παραδοσιακές διεκδικήσεις του ψεκασμένου κινήματος ανέρχεται δυναμικά, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις η σύνδεση κορονοϊού και τεχνολογίας 5g, τη θεωρία συνωμοσίας με την υψηλότερη προσδοκώμενη δυναμική το επόμενο διάστημα, αφού προϋπήρχε της πανδημίας και εμπλουτίζεται ανάλογα με τη συγκυρία. Με τελικό αποτέλεσμα ακόμα και οι όποιες θεμιτές ενστάσεις για τη λειτουργία τους στο μέλλον να τσουβαλιαστούν με αυτές του αλαλάζοντος εσμού ρατσιστών και θρησκόληπτων ακροδεξιών. Η συγκεκριμένη λίστα μπορούμε εκ του αποτελέσματος να πούμε ότι ήταν σχεδόν μετριοπαθής με όσα είδαμε στα ευρηματικά πανό των συμμετεχόντων. Την πρωτιά κατέκτησαν οι παρακάτω κυρίες, που ένωσαν αρμονικά πλατείες αγανακτισμένων με μακεδονικό και θρησκοληψία, εντοπίζοντας παράλληλα τους πραγματικούς εχθρούς από τους οποίους ζητούν να μας γλιτώσει ο πανάγαθος. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα ποιος θα μας σώσει από όσους ζητούν να μας φυλάει ο θεός από τους επιστήμονες. Γιατί δυστυχώς δεν είναι απλά κάποιοι γραφικοί, αλλά επικίνδυνοι για την κοινωνία. Και δεν εννοούμε φυσικά τη θεία, που ανάγεται σε κάποιο είδος αυταξίας, πάνω από την ίδια την κοινωνία και την ανάγκη προστασίας της.

Λιτά και ξεκάθαρα ήταν και τα μηνύματα της κάτωθι ομάδας, όπου δίπλα στο αναφαίρετο δικαίωμα στον covid, την ιλαρά και γενικότερο τον πρόωρο θάνατο, τονίστηκε και το πάντα επίκαιρο και διαχρονικό μήνυμα ενάντια στους ξένους (όχι τους τουρίστες, αυτούς τους θέλουμε χθες, ο ιός είναι ψέμα αφού) και συγκεκριμένα τους “παράνομους λαθρομετανάστες”, γιατί τον πλεονασμό δεν τον διαθέτουν μόνο σε ρατσισμό, αλλά και στην επιδέξια χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Aυτό που μας έλειψε βέβαια ήταν τα λαμπερά μυαλά που στην άλλη όχθη του Ατλαντικού αντιλήφθηκαν τη διασύνδεση κομμουνισμού και κοινωνικής αποστοσιοποίησης. Μια καλή εσάνς ΗΠΑ όμως πρόσθεσε ο παρακάτω κύριος, ονόματι Ιωάννης (υποθέτουμε):

Γεγονός είναι πως όλοι αυτοί παραμένουν μια ισχνή μειοψηφία. Όχι όμως και εντελώς αμελητέα, με την έννοια ότι εμφανίζονται ολοένα και συχνότερα στο δημόσιο χώρο, ενώ ίσως παλιότερα να περιορίζονταν στην ασφάλεια της διαδικτυακής (ημι)ανωνυμίας, φοβούμενοι τη χλεύη και το κράξιμο.

Ζουν ανάμεσά μας, το διακύβευμα είναι να μην αρχίσουμε να ζούμε ανάμεσά τους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ