Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης για τονκορωνοϊό, με rapidtest τελευταίας γενιάς,σε 160 δημότες της Περαχώρας, από τους οποίους εντοπίστηκαν 2 συμπολίτες μας θετικοί στον κορωνοϊό.

Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν μεγάλη, αναλογικά του πληθυσμού, αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση των κατοίκων στο θέμα της πανδημίας και τη διασπορά του ιού στην τοπική κοινωνία. Σε αντίθεση με τις φήμες των τελευταίων ημερών, τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, αποδεικνύουν το ιικό φορτίο εντοπίζεται ικανοποιητικό καθώς ο δείκτης θετικότηταςανέρχεται στο 1,25%. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, μένουμε πιστοί στις οδηγίες, τηρούμε τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να μπορέσουμε να προασπίσουμε την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας.

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους συνδημότες μας και ευχαριστούμε θερμά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρόκαιτους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίαςγια την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγες ώρες με απόλυτη ασφάλεια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *