Μερακλής ο Βορίδης: Δίνει 12.000 ευρώ για να κόψει βασιλόπιτα το υπουργείο του, ενώ πέρυσι το κόστος ήταν…30 ευρώ

102

Η ανάπτυξη ήρθε και όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμα κακό του κεφαλιού του.

Ακόμα μία απόδειξη για το γεγονός αυτό πρόσφερε η σημερινή είδηση ότι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του οποίου προΐσταται ο Μάκης Βορίδης η δαπάνη για την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας θα κοστίσει συνολικά 12.000 ευρώ (ενδεχομένως το φλουρί να είναι χρυσή λίρα ή η βασιλόπιτα να είναι για βιβλίο Γκίνες, οψόμεθα…)

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στα σχετικά έγγραφα που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, ο Μάκης Βορίδης ενέκρινε τη δέσμευση 12.000 ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης “που θα προκύψει από την εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό και τα στελέχη της Πολιτικής ηγεσίας του ΥπΑΑΤ την Τρίτη 21-01-2020”.

 

Το γεγονός σχολίασε με ανάρτησή της και η Ολυμπία Τελιγιορίδου, πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης που παραδέχτηκε εμμέσως πόσο κιμπάρης και μερακλής με τα λεφτά μας είναι ο Μάκης Βορίδης αφού αποκάλυψε ότι η περσινή κοπή πίτας που έγινε στο γραφείο της κόστισε 30 ψωροευρώ…

Απίστευτα πράγματα. Πέρσυ στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!! Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!” έγραψε συγκεκριμένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ