Μετά τις εικόνες στην Ομόνοια, ο Χρυσοχοΐδης δηλώνει ότι “η Αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά στις πλατείες”!βίντεο

30

Λίγες μόλις ημέρες μετά τις εικόνες καταστολής στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής αλλά και σε αυτήν της Κυψέλης (όπου μάλιστα λίγο πριν την επέμβαση της αστυνομίας “μυστηριωδώς” έκλεισαν τα φώτα) και 24 ώρες περίπου μετά τις εικόνες “ανεμελιάς” στην Ομόνοια όπου δεκάδες άνθρωποι, περαστικοί κατά τον δήμαρχο Κ.Μπακογιάννη, συνωστίστηκαν για να δουν τη νέα πλατεία και το συντριβάνι, χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και στη συντριπτική τους πλειοψηφία χωρίς να φορούν μάσκες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για να πει ότι “η αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά στις πλατείες”!

Η αστυνομία δεν έχει καμιά δουλειά στις πλατείες ούτε περιορίζει τους πολίτες. Αυτό που έγινε στις πλατείες και θα γίνει στις παραλίες είναι η προειδοποίηση για να τηρούμε τα μέτρα” ισχυρίστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όσο για τις κατηγορίες κατά της Αστυνομίας για υπερβάλλοντα ζήλο, είπε ότι “αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα και από ψέματα τον τελευταίο καιρό η αντιπολίτευση μας έχει χορτάσει. Δεν πήγε μόνη της η αστυνομία“. Ισχυρίστηκε ότι στις πλατείες Αγ.Παρασκευής και Κυψέλης, “μπαχαλάκηδες” επιτέθηκαν σε αστυνομικούς ή επιχείρησαν να τους επιτεθούν και μόνο “τότε πήγε η Αστυνομία. Στην Κυψέλη υπήρξε και κλήση για ληστεία με τραυματισμό και τότε προσήλθε η αστυνομία”, παραλείποντας φυσικά τις καταγγελίες για προσαγωγές στο “σωρό” αλλά ακόμα και τον ισχυρισμό του ίδιου του του Υπουργείου ότι το τηλεφώνημα για ληστεία ήταν…”παγίδα”.

Απαντώντας, χωρίς να τον κατονομάσει, και στον Γ.Στάνκογλου είπε ότι “σε ορισμένους δεν αρέσει η ένοπλη Αστυνομία. Αλλά και στις καλύτερες δημοκρατίες του κόσμου η Αστυνομία είναι ένοπλη για να καταπολεμάει το έγκλημα. Όταν καταδιώκεις ένα κακοποιο, ένα ληστή, ένα ναρκοέμπορο, όταν προσπαθείς να καθαρίσεις και να ξεβρωμίσεις γειτονιές που ήταν μέχρι τώρα γεμάτες έγκλημα και οι άνθρωποι υποφέρουν είναι προφανές ότι αυτό γίνεται με όπλα”. Έσπευσε να συμπληρώσει και μία αναφορά στο Ρουβίκωνα, λέγοντας ότι “δεν είδα κανένα να διαμαρτύρεται όταν οι Ρουβικωνέοι, οι Ρουβίκωνες πριν λίγα χρόνια έκαναν παρέλαση στα Εξάρχεια με δεκάδες Καλάσνικοφ“!

“Θα προστατεύσουμε την ελληνική κοινωνία. Βήμα -βήμα, κάθε μέρα καθαρίζουμε τις γειτονιές της Αθήνας, ξεβρωμίζουμε τον τόπο από όλο το έγκλημα που συσσωρεύτηκε τα τελευταία χρόνια και εκτελούμε την αποστολή μας”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here