ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΑΣ!

24

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας πολύ προσωπικός χώρος. Είναι αυτό το μέρος του σπιτιού που φέρνει κοντά το ζευγάρι, που μας χαλαρώνει μετά από μια γεμάτη μέρα και πρέπει να είναι όμορφος και να εμπνέει ηρεμία… Ρομαντικό ή μοντέρνο, οικογενειακό ή εργένικο χώρος που να έχει την πινελιά μας.  Εάν όμως έχετε πολλά χρόνια να την ανανεώσετε, ίσως τώρα την άνοιξη που έφτιαξε η διάθεσή σας από τις καλές, ζεστές ημέρες είναι η κατάλληλη εποχή να την ανανεώσετε… Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία αλλάζοντάς την ολοκληρωτικά…. Με τα κατάλληλα χρώματα μπορεί να μεταμορφωθεί πλήρως!

Εάν λοιπόν μπήκατε σε αυτή την διαδικασία, πάρτε βούρτσες, χρώματα και φαντασία… μην φοβάστε τους έντονους συνδυασμούς αλλά και τα περίεργα χρώματα… δεν θα το μετανοιώσετε!

Εμείς σας έχουμε εδώ συνδυασμούς που μπορεί να σας βοηθήσουν και να σας βγάλουν από το δίλημμα των χρωματικών συνδυασμών.  Δεν έχετε παρά να επιλέξετε τον συνδυασμό της αρεσκείας σας και ανάλογα βέβαια με τα καλύμματα ή τις κουρτίνες να δημιουργήσετε την κρεβατοκάμαρα που πάντα ζηλεύατε στα περιοδικά και θα θέλατε να είχατε:

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here