Με εκκίνηση από τα Δερβενάκια το 13ο Ράλι Δαναών

76

Οι συμμετέχοντες θα περάσουν από τις περιοχές του Δήμου Άργους – Μυκηνών, με κατεύθυνση προς Κορινθία και Αρκαδία

Συνέχεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. 2018 με το «13ο Ράλι Δαναών» που διοργανώνει ο AC3 (Argolis Classic Car Club) μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και αποτελεί την τρίτη εκδήλωση του φετινού Πρωταθλήματος.

Το Ράλι Δαναών, διεξάγεται  εδώ και 13 χρόνια, και συμπεριλαμβάνεται για 2η χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. με συντελεστή 2.

Με εκκίνηση από τα Δερβενάκια οι συμμετέχοντες  θα περάσουν από τις όμορφες περιοχές του Δήμου Άργους – Μυκηνών, και θα κατευθυνθούν προς Κορινθία και Αρκαδία επιστρέφοντας από τη Σκοτεινή στο ιστορικό κέντρο του Άργους (πλατεία Δημοκρατίας), για να τερματίσουν την πρώτη ημέρα. Η δεύτερη ημέρα θα είναι γεμάτη από όμορφες, απαιτητικές διαδρομές και τα πληρώματα θα τερματίσουν στις Μυκήνες όπου θα ακολουθήσει γεύμα και η απονομή των επάθλων.

Θα καλυφθούν συνολικά περίπου 350 χιλιόμετρα, με 19 Ε.Δ.Α (πολλαπλές χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.T. έως 50 χλμ/ώρα. Οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α. θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) από τον AC3.

Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου, εκτός από την κατηγορία Master Trophy στην οποία, τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν ΔΕΝ θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα, παρά μόνον  απλό χρονόμετρο και τα εργοστασιακά όργανα εποχής που φέρει το αυτοκίνητό τους.

Η λήξη των δηλώσεων συμμετοχής είναι την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, ενώ περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στο site του AC3, www.ac3.gr/Events.php

Νίκος Τσάδαρης=newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here