Με πρωτοβουλία του ΝίκουΤαγαρά παρέλαβαν σχολικό εξοπλισμό σχολεία του δήμου Κορινθίων-βίντεο

70

Σχολικό εξοπλισμό παρέλαβαν  τα σχολεία του Χιλιομοδίου. Λύκειο, γυμνάσιο,δημοτικό και νηπιαγωγείο γέμισαν με θρανία, πίνακες,  καρέκλες, αλλά και σχολικό υλικό.

Όπως δήλωσαν  στις κάμερες οι διευθυντές των σχολείων  η έκπληξή τους ήταν μεγάλη, αφού μόλις πριν λίγες ημέρες έθεσαν  το αίτημά τους στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κορινθίων κ. Ευάγγελο Παπαϊωάννου και σε χρόνο ρεκόρ βρήκε άμεση ανταπόκριση απο τον Υφυπουργό κ. Νίκο Ταγαρά.
Η χαρά τους ήταν μεγάλη γιατί εδώ και  20 χρόνια δεν είχε ανανεωθεί ο εξοπλισμός των σχολείων. 
Τα σχολεία μπορεί να είναι κλειστά αλλά ετοιμαζόμαστε όχι μόνο όταν ανοίξουν αλλά και για την επόμενη σχολική χρονιά δήλωσαν οι διευθυντές

Ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Βαγγέλης Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στην μεγάλη συμβολή του Υφυπουργού Προστασίας Περιβάλλοντος κ. Νίκου Ταγαρά που ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα του για παροχή σχολικού εξοπλισμού στα σχολεία του Χιλιομοδίου. 

Τέλος ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στην βοήθεια και συμβολή του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Νίκου Ταγαρά  και σε άλλες σχολικές μονάδες του Δήμου.

Ευχή δική μας όλα τα σχολεία του νομού να έχουν την ανάλογη βοήθεια του Υφυπουργού και απο ότι λένε οι πληροφορίες  και την νέα χρονιά θα συνεχιστούν οι εκπλήξεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ