Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται το Πρωτάθλημα Α΄ Κορινθίας… Μάχες στην κορυφή και στην ουρά

95

Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται ,το Σάββατο 17 Νοεμβρίου (15:00), το Πρωτάθλημα της Α΄  κατηγορίας Κορινθίας όπου περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιγνίδια και αγώνες ντέρμπι.

Η πρωτοπόρος και αήττητος Κόρινθος 2006, αγωνίζεται στη Νεμέα, κόντρα στον Παννεμεατικό, που έχει τεχνικό του τον περυσινό προπονητή της αντιπάλου ομάδας, τον Σταύρο Μπινιάρη και οπωσδήποτε αναζητά νικηφόρο αποτέλεσμα,

προκειμένου να αποφύγει στο τέλος από δυσάρεστες εκπλήξεις.  

Από την 8η αγωνιστική δεν λείπει το ντέρμπι ανάμεσα σε 2 ιστορικά  και ισόβαθμα σωματεία , τον ΑΟ Λουτρακίου και τον Πέλοπα Κιάτου σε αγώνα που θα γίνει στο «Θώδειο» Στάδιο του Λουτρακίου, με τις ομάδες να αναζητούν θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Τενεάτη Αθικίων με τον Αστέρα Δερβενίου που θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων στο τέλος…

Σπουδαίο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του ΑΟ Ζευγολατιού με τον Πανκαμαριακό , δύο ομάδες που αυτή την περίοδο διανύουν περίοδο φόρμας, όπως και ο αγώνας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με την Ελλάδα Βέλου.

Επιστροφή στη νίκη αναζητούν ο Άγιος Γεώργιος και η Θύελλα Πετρίου, σε αγώνα ντέρμπι μεταξύ ισόβαθμων ομάδων που γίνεται στο ΔΑΚ Κορίνθου.

Στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και έχει στόχο νικηφόρο αποτέλεσμα, όπως και ο ΠΑΣ Κλένια με τον Σαρωνικό Γαλατακίου , για να αποφύγουν στο τέλος δυσάρεστες καταστάσεις.

8η Αγωνιστική
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Ελλάς Βέλου 
Αγ. Γεώργιος – Θύελλα Πετρίου 
ΑΟ Λουτράκι – Πέλοπας Κιάτου 
Αγ. Θεόδωροι – Ατρόμητος Χιλιομοδίου 
Τενεάτης Αθικίων – Αστέρας Δερβενίου 
ΠΑΣ Κλένια – Σαρωνικός Γαλατακίου 
Παννεμεατικός – Α.Σ. Κόρινθος 2006 
ΑΟ Zευγολατιού – Πανκαμαριακός

πηγή-korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ