Με το δεξί και σε ρυθμό ρελαντί η Κορινθος 06 νίκησε τους Αγιους Θεοδώρους με 3-0-φωτό

79

Με το δεξί και σε ρυθμό ρελαντί μπήκε στην πρεμιέρα του πρωταθληματος η Κορινθος 06 νικώντας στους Αγιους Θεοδωρους την τοπική ομάδα με 3-0.Έτσι οι φιλοξενούμενοι εσβησαν την ποινή από το περασμένο πρωτάθλημα  των μείον δύο βαθμών και πήρανε και  …ρέστα.

Να σημειώσουμε ότι δεν καθησε στο παγκο των νικητών ο Στ.Μπινιαρης ο οποίος από τη Δευτέρα θα παραδώσει την ομάδα στον Τάσο Περρα λόγω ενός μίνι προβλήματος   του εμπειρου προπονητή.

Στον Τάσο Περρα καλή επιτυχία. Στο παιγνίδι μας αν θέλουμε να πούμε δύο σχόλια η φιλοξενούμενη ομάδα στα πρώτα 15′ λεπτά ήταν καταιγιστικη και παρά την ζέστη έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο με ευκαιρίες και γκολ μολις στο 3’με πλασέ του προωθηθεντος Βασιλαρη.

Στη συνέχεια κατεβασαν ρυθμο, οι γηπεδούχοι ισορροπησαν το παιχνίδι αλλά δεν είχαν την κλασική ευκαιρία για την ισοφαριση. Και σαν να μην έφτανε αυτό στις καθυστερήσεις του Α ‘ ημιχρόνου ο Καπλατζης έκανε την σέντρα – ξυραφι από αριστερά ο Μπαστουνης με εκπληκτική κεφαλιά -αυτογκόλ διπλασιασε τα γκολ για τους Κορινθιους.

Στο Β’ ημίχρονο το παιγνιδι ήταν κακό έως μέτριο αλλά οι φιλοξενούμενοι πετυχαν το 3-0 στο 71′ με πλασέ του νεοεισελθοντα Μυριωτη που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Συμπερασματικα άνετη νίκη χωρίς μεγάλη απόδοση για την Κόρινθο 06, από την οποία απουσιαζαν ο Τζανετος με την Εθνική Ενοπλων και οι τιμωρημένοι Χατζησοφρωνιου και Δημητριάδης, ενώ οι φιλοτιμοι γηπεδούχοι θα πρέπει να υπερβαλουν εαυτούς και να ενισχυθουν το Γενάρη για να παραμείνουν στη κατηγορία στην οποία ανέβηκαν λόγω μη συμμετοχής του Σπαθοβουνιου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Ο Κεκερης με βοηθούς Ν.Τριανταφυλλος -Γεωργοπουλος. ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ :Μεταξάς, Μουκας, Δημητρίου, Οικονόμου, Τσιλης, Λημνιατης, Καραμαλεγκος, Μπαστουνης, Καραχοντζιτης, Μαρουλης. Έπαιξαν και οι :Δριτσας, Κατεργαρης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 :Καλογερης, Γκουριωτης  (73′ Νταφοπουλος ), Φιλης, Τριμπονιας, Βασιλαρης, Μαυρελης, Κοτοβ  (76′ Βρενοζι ) ,Καπλατζης, Αμπαδιωτακης Εμ. (46′ Τσατσοπουλος ), Μαγγινας, Καμπιωτης  (66′ Μυριωτης ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ