Ένα από τα κλασικά κυριακάτικα πιάτα στην Ελλάδα και όχι τυχαία αφού είναι πεντανόστιμο και ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Το κρέας  μπορεί να γίνει  με μοσχάρι νουά ή χοιρινό κρέας.

Ίσως η πιο «τέλεια» σάλτσα για μακαρόνια που έχεις φάει.  Σκούρο χρώμα και γυαλιστερό, παχιά στην υφή της αλλά με μια γεύση που δεν την έχω ξαναβρεί ποτέ και πουθενά.

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *