Μοσχάρι κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια

139

Ένα από τα κλασικά κυριακάτικα πιάτα στην Ελλάδα και όχι τυχαία αφού είναι πεντανόστιμο και ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Το κρέας  μπορεί να γίνει  με μοσχάρι νουά ή χοιρινό κρέας.

Ίσως η πιο «τέλεια» σάλτσα για μακαρόνια που έχεις φάει.  Σκούρο χρώμα και γυαλιστερό, παχιά στην υφή της αλλά με μια γεύση που δεν την έχω ξαναβρεί ποτέ και πουθενά.

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ