Μουσική παράσταση «Συνδέσεις» με την Αγγελική Τουμπανάκη στην Κόρινθο…

90

Μουσική παράσταση «Συνδέσεις» Κόρινθος 5/7/2018.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στις 21:00 μ.μ., ο Δήμος Κορινθίων φιλοξενεί τη μουσική παράσταση «Συνδέσεις» με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, performer και μουσικό, Αγγελική Τουμπανάκη, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, (Φλοίσβος).

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική παράσταση-πρόταση με μουσικές που συνδέονται βιωματικά και αποτυπώνονται με το σύγχρονο και πλέον διακριτό ερμηνευτικό και ενορχηστρωτικό στίγμα της Αγγελικής Τουμπανάκη.

Μαζί με τους συνεργάτες της και εκλεκτούς μουσικούς, Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Στάθη Άννινο στο πιάνο, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο και τον Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα, δομούν ένα πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους.

Οι «Συνδέσεις» είναι η περιπλάνηση στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο, την Κάτω Ιταλία, τη Μικρά Ασία και την Ελλάδα, όπου ο διονυσιασμός των Βαλκανίων περνάει μέσα από τζαζ αρμονίες, η πολυφωνική παράδοση της Κάτω Ιταλίας συναντάει τσιγγάνικα παραδοσιακά κομμάτια και οι ελεύθεροι αυτοσχεδιασμοί της φωνής προσγειώνονται μέσα από ηλεκτρονικές λούπες και beat boxing σε ελληνικά έντεχνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ