Μπακαλιάρος με πάπρικα και σκορδαλιά με καρύδι

65

Ποιος είπε πως μπακαλιάρο σκορδαλιά τρώμε μόνο την 25η Μαρτίου; Μέγα λάθος!

Οποιαδήποτε ημέρα είναι  καλή για τους λάτρεις του συγκεκριμένου φαγητού

Δείτε μια από τις καλύτερες αυθεντικές Κωνσταντινοπολίτικες συνταγές του είδους

Το πιο τραγανό κουρκούτι -σχεδόν αέρινο- για τον πιο ωραίο, μπακαλιάρο τηγανητό. Αυτή τη συνταγή πρέπει να τη δοκιμάσετε όλοι.

Προετοιμασία: περίπου 20΄, Αναμονή: 2 ώρες, Μαγείρεμα+τηγάνισμα: περίπου 1 ώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ