Μυστήριο με 5χρονο αγόρι – Περιφερόταν μόνο και κακοποιημένο τα ξημερώματα στην Λεωφόρο…

86

 

Ο μικρός εντοπίστηκε στις 5.25 τα ξημερώματα στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Σπύρου Τρικούπη, από έναν διερχόμενο οδηγό ταξί.

Ο οδηγός ξαφνικά είδε ένα αγοράκι, περίπου 5 ετών,  να κάθεται μόνο του στο πεζοδρόμιο. Το πλησίασε και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και να μάθει πώς βρέθηκε εκεί, τέτοια ώρα και πού ήταν οι γονείς του. Το παιδάκι δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο έβγαζε κραυγές. Ο οδηγός του ταξί έπεισε το παιδί να τον ακολουθήσει και το οδήγησε στη ΓΑΔΑ, εξιστορώντας στους αστυνομικούς όσα είχε δει.

Αυτή την ώρα το παιδάκι υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων, επειδή φαίνεται να μην είναι σε καλή κατάσταση. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία πρόοδος όσον αφορά τον εντοπισμό της ταυτότητάς του, ενώ οι αξιωματικοί δεν είναι σίγουροι αν πρόκειται για παιδί από την Ελλάδα ή αν είναι αλλοδαπό.

Τελευταία ενημέρωση

Λύση στο μυστήριο με τον 5χρονο που περιφερόταν μόνος, έδωσε η ίδια του η μητέρα, η οποία το πρωί δήλωσε στο Α.Τ Ομονοίας την εξαφάνιση του γιου της. Η γυναίκα από το Ιράκ οδηγήθηκε στο Ανηλίκων για να πάρει το παιδί της. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, «το παιδί δεν είναι κακοποιημένο», ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του παιδιού διαμένει στην περιοχή και είναι υπό το καθεστώς διεθνούς προστασίας.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο

infokids.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ