Νέος προπονητής του ΑΣΠ Κόρινθος ο Άρης Ανδρεόπουλος

93

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον έμπειρο προπονητή Αρη Ανδρεόπουλο.

Ο κ. Ανδρεόπουλος βρέθηκε στην ομάδα μας και κατά το παρελθόν, καθώς υπό τις οδηγίες του ήρθε η άνοδος από τη Β’ Εθνική στην Α2 Γυναικών, που ήταν το πρώτο βήμα της ονειρικής πορείας μας μέχρι σήμερα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο volley.

Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Αρης Ανδρεόπουλος βρέθηκε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ποσειδώνα Λουτρακίου, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο από τη Β΄Εθνική στην Α2 Γυναικών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΑΣΠ Κόρινθος τόνισε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΣΠ Κόρινθος και ευχαριστώ τη διοίκηση για την πρόταση συνεργασίας, την οποία αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Χρειάζεται αρκετή δουλειά, η Pre League είναι μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία και πρώτα από όλα θα πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ της ομάδας, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος και να παλέψουμε για την είσοδο στα play off ανόδου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ