Νίκη για το Επιμελητήριο Αργολίδας και το Φώτη Δαμούλο…! ο κ. Πιτσάκης δεν τα κατάφερε…

101
Εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και των Μελών της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων -του μοναδικού φορέα εκπροσώπησης των εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων στη χώρα- διεξήχθησαν  το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.
Στις εκλογές, οι οποίες  πραγματοποιήθηκαν   στο κτίριο της ΚΕΕ (Ακαδημίας 6, 5ος όροφος, Αθήνα) από τις 9 το πρωί έως τις 15:00, μπορούσαν  να ψηφίσουν δύο εκπρόσωποι από κάθε Επιμελητήριο – Μέλος της ΚΕΕ. Ο Πρόεδρος του κάθε Επιμελητηρίου ή ο Αναπληρωτής του και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (τακτικού) ή ο αναπληρωτής του, που έχει υποδειχθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του κάθε Επιμελητηρίου.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε από ώρα 09,00’ π.μ. και διήρκεσε   έως 15,00’ μ.μ. Για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία υπήρχε  ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα ονόματα είκοσι υποψηφίων από τα οποία θα εκλεγούν δέκα μέλη της ΚΕΕΕ συν τον πρόεδρο. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου και μόνος υποψήφιος για την θέση αυτή  ήταν ο Κωνσταντίνος Μίχαλος νυν πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Η κάλπη των εκλογών για την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος άνοιξε στις 15:00 και μετά την καταμέτρηση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας εξελέγη στην Διοίκηση του ΚΕΕΕ. Με 20 ψήφους ο Φώτης Δαμούλος σε σύνολο ψηφισάντων 116 κατατάχθηκε στην πρώτη δεκάδα των υποψηφίων που εκλέγονται.

Η νέα διοικητική επιτροπή αποτελείται από 11 μέλη, τα οποία εκλέχτηκαν με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Οι εκλεγέντες είναι:

1. Μίχαλος Κωνσταντίνος, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας (επικεφαλής του ψηφοδελτίου)

2. Αγνιάδης Παναγιώτης, Επιμελητήριο Βοιωτίας

3. Τότσος Ιορδάνης, Επιμελητήριο Πέλλας

4. Βουτσινάς Γιάννης, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά

5. Χατζηθεοδοσίου Γιάννης, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας

6. Μασούτης Γιάννης, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

7. Δαμούλος Φώτης, Επιμελητήριο Αργολίδας

8. Γεωργιάδης Στέφανος, Επιμελητήριο Δράμας

9. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

10. Ραβάνης Παύλος, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

11. Αλιφιεράκης Μανώλης, Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης (εκλέγεται μετά από κλήρωση με τον ισοψηφήσαντα Χατζηχριστοδούλου Ηλία του Επιμελητηρίου Πιερίας).

Να σημειωθεί ότι η επιτυχία είναι τόσο μεγάλη που για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Αργολίδας και ο πρόεδρος του φτάνει τόσο ψηλά. Να προστεθεί ότι ο Φώτης Δαμούλος θα εκπροσωπεί και το σύνολο της Πελοποννήσου. Ο μοναδικός άλλος υποψήφιος από Πελοπόννησο ήταν ο κ. Πιτσάκης πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και δεν εξελέγη αφού πήρε μόνο ένα ψήφο.

Τέλος, όπως αναφέραμε  στην χθεσινή εκλογή για πρώτη φορά υπήρχε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα ονόματα είκοσι υποψηφίων για την Διοικητική Επιτροπή του ΚΕΕΕ. Για την προεδρία υπήρχε μόνο ένας υποψήφιος, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος νυν πρόεδρος του ΕΒΕΑ, ο οποίος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ