ΝΔ: Οριστική διαγραφή για τον δημοτικό σύμβουλο με τη σημαία της χούντας-φωτο

128

Με απόφαση της, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ διέγραψε από μέλος του κόμματος τον Χριστόφορο Ανδρίτσο που είναι δημοτικός σύμβουλος στη Στυλίδα και αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) Στυλίδας της Νέας Δημοκρατίας μετά την κίνηση του πριν 2 μέρες να αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία του στην οποία εμφανίζονταν με σημαία της χούντας.

Σύμφωνα με την απόφαση η διαγραφή είναι οριστική καθώς -όπως σημειώνεται- το περιεχόμενο της δημοσίευσης «αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος» και κατηγορεί τον κ. Ανδρίτσο ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε τους χαρίζουμε σε κανέναν» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα.

Δημοτικός σύμβουλος ανεβάζει φωτογραφία με σημαία της χούντας

Πρόκληση ανήμερα της 21ης Απριλίου στην Ελλάδα του 2020. Δημοτικός σύμβουλος Στυλίδας φωτογραφήθηκε με την σημαία των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου 1967.

Νοσταλγός της Χούντας; Ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και εύχεται “χρόνια πολλά” ανήμερα της 21ης Απριλίου.

Σύμφωνα με το hotnews24 Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος έχει ορισθεί και ως εντεταλμένος σύμβουλος στους αµισθί Αντιδημάρχους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ