Νικήτρια η Στεφανίδη… σημείωσε την καλύτερη εφετινή της επίδοση

48

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχθηκε νικήτρια στο 6ο Athens Street Pole Vault το οποίο, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος, αφού υπερέβη τα 4.80μ και σημείωσε την καλύτερη εφετινή της επίδοση (είχε κάνει 4.64 μέτρα).

Η Ελληνίδα άλτρια του επί κοντώ επιβεβαίωσε τις προ ημερών δηλώσεις της ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι θα προσπαθήσει στην Αθήνα να κάνει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ (4.91μ), αφού τοποθέτησε τον πήχη στα 4.92μ, όπου όμως είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Δεύτερη κατετάγη η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα με 4.73μ (καλύτερη φετινή της επίδοση και τρεις άκυρες στα 4.80μ), ενώ την τρίτη θέση με 4.66μ μοιράστηκαν η Νικόλ Κυριακοπουλου (δεν τα κατάφερε στα 4.73μ) με την Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου. Ακολούθησαν στην 5η θέση η Ελένη Κλαούντια Πόλακ με 4.46μ (βελτίωσε το 4.45μ που είχε ατομικό ρεκόρ) και στην 6η η Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα) με 4.36..

Η Ιταλίδα Σόνια Μαλαβίζι ήταν 7η επίσης με 4.36μ, ενώ στην 8η θέση με 4.00μ βρέθηκαν τρεις αθλήτριες, η Κύπρια Μαρία Αριστοτέλους, η Κατερίνα Βαγενά και η Στέλλα Ηρώ Λεδάκη. Ενδέκατη με το ίδιο ύψος κατετάγη η Μυρτώ Κασσωτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here