Νοκ άουτ με τρεις κινήσεις κουνγκ φου έβγαλε 12χρονη τον επίδοξο βιαστή της

86

Με τρεις κινήσεις κουνγκ φου έβγαλε νοκ άουτ τον επίδοξο βιαστή της μια 12χρονη μαθήτρια που γνώριζε πολεμικές τέχνες.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε κεντρικό δρόμο του Περάματος, όταν ένας 25χρονος Αλγερινός επιτέθηκε στην ανήλικη με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η Ιωάννα έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ο 25χρονος, ο οποίος την παρακολουθούσε. Όταν κατέβηκε στη στάση, ο άνδρας την ακολούθησε. Η 12χρονη, που αντιλήφθηκε τις προθέσεις του, δεν έχασε την ψυχραιμία της. Με μια κλοτσιά και δύο γροθιές τον έριξε αιμόφυρτο πάνω σε ένα αμάξι, τη στιγμή που η μητέρα της κατέβηκε για να την πάρει.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αλλά οι δύο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε τη στιγμή που εκείνος προσπάθησε να μπει σε λεωφορείο.

«Ξαφνικά με άγγιξε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλοτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δύο γροθιές, έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές, βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος» δήλωσε η νεαρή μαθήτρια στο Star.

«Είμαι προβληματισμένος σίγουρα, γιατί ένα παιδί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο με αυτά που συμβαίνουν. Η αντίδρασή της ήταν αυτή που έπρεπε» είπε ο προπονητής της Ιωάννας, Αποστόλης Αποστολίδης.

Να σημειωθεί ότι η μαθήτρια από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινεζικής πολεμικής τέχνης -του λεγόμενου και αγωνιστικού κουνγκ φου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ