“Νύχτα” κήρυξε τη Καλαμάτα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Τατούλης…!!! θα”πλημμυρίσει” με σκουπίδια…

127

Αργά το βράδυ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 16 Φεβρουαρίου 2018, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανέβασε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την απόφαση του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ να κηρύξει την ΚΑΛΑΜΑΤΑ σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί απο το Σάββατο ο Δήμος Καλαμάτας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, λόγω του ζητήματος των σκουπιδιών.

 εδώ και ημέρες υπάρχει ζήτημα με το σκουπιδότοπο της Μαραθόλακκας, έτσι ο Δήμαρχος Καλαμάτας ζήτησε να τεθεί η πόλη σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Το για πόσο διάστημα τα σκουπίδια θα παραμείνουν αμάζευτα είναι άγνωστα, πάντως ήδη οι κάδοι έχουν αρχίσει να ξεχειλίζουν.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του Πέτρου Τατούλη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αποφασίζει την Κήρυξη Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας της Π.Ε. Μεσσηνίας για χρονικό διάστημα τριών μηνών, ήτοι μέχρι και 14 Μαΐου 2018.

Τα ισχύοντα στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ είναι τα εξής :
– Εδώ και κάποιες μέρες, οι εργαζόμενοι στην ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ , έχουν βγει σε επίσχεση εργασίας και απέκλεισαν τον ΧΑΔΑ , επειδή είναι απλήρωτοι από τον προηγούμενο εργολάβο, που άφησε φέσια στον κόσμο…..και τώρα αναμένεται η κάθοδος ΜΠΟΜΠΟΛΑ στον ίδιο χώρο…..
– Η Καλαμάτα, με αμάζευτα σκουπίδια για 3-4 μέρες, θα γίνει ΧΑΔΑ……κι έχουμε ΑΠΟΚΡΙΕΣ….άρα κόσμο πολύ !!!
– Στην ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ δεν μπορεί να μπει δια της ΒΙΑΣ ο ΝΙΚΑΣ με τα απορριμματοφόρα του αφού έχουν κάνει ΜΠΛΟΚΟ οι  ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εργαζόμενοι……ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!
– Η ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ