Ν.Γιαννακουλόπουλος”Στόχος μας και φέτος η σωστή διαχείριση του νερού και η προσπάθεια να φτάσει στους παραγωγούς”

87

Ως αντιπρόσωπος των παραγωγών στον ΑΟΣΑΚ ενημερώνω τους παραγωγούς ότι από της 11/01/2020 καταφέραμε για ακόμη μία φορά να φέρουμε το νερό για άρδευση στις περιοχές του Άσσου – Περιγιαλίου – Λεχαίου . Στόχος μας και φέτος είναι η σωστή διαχείριση του νερού και η προσπάθεια να φτάσει το νερό μέχρι και τους παραγωγούς της Αρχαίας Κορίνθου, Κορίνθου και στα Εξαμίλια.
Θα ήθελα να ενημερώσω τους παραγωγούς ότι η θητεία μου ως αντιπρόσωπος των παραγωγών στον ΑΟΣΑΚ τελειώνει τον Απρίλιο μίας και δεν κατάφερα να εκλεγώ από το δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους παραγωγούς που εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια είχαμε μία άψογη συνεργασία στο να έχουμε το νερό στα κτήματα μας ακόμα και από αντίξοες συνθήκες. Καταφέραμε μετά από 22 χρόνια να πάμε το νερό στους παραγωγούς της Κορίνθου. Κάποιοι πίστεψαν σε μένα και δικαιώθηκαν για την θέση που μου δώσανε και τους ευχαριστώ από καρδιάς.
Από την θέση αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρώην Πρόεδρο του Άσσου κ. Αποστόλη Αποστολόπουλο όπου πριν 6 Χρόνια με πρότεινε στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό και για 6 συνεχή έτη πίστεψε σε μένα και με πρότεινε για την θέση αυτή πολλές φορές και με την απόλυτη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων για τον δήμο Κορινθίων.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστώ θερμά τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλλίρη Πελοπίδα, Δήμαρχο Βέλου Βόχας κ.Αννίβα Παπακυριάκο και τον Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σταματόπουλο Σπύρο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια .

Ο Αντιπρόσωπος τον Παραγωγών
στον ΑΟΣΑΚ
και Πρόεδρος της Κοινότητας Άσσου

Ναπολέων. Γιαννακουλόπουλος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ